Mac Miller:

- Han var ferdig med Ariana før han døde

En kilde mener Mac Miller hadde kommet seg videre etter bruddet med Ariana Grande lenge før han døde.

EKSKJÆRESTER: Mac Miller skal ikke ha båret noe nag overfor ekskjæresten Ariana Grande før han døde brått fredag. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Mac Miller skal ikke ha båret noe nag overfor ekskjæresten Ariana Grande før han døde brått fredag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at sjokknyheten om at den amerikanske rapperen Mac Miller hadde gått bort med døden fredag, var det flere som var raskt ute med å legge skylden på ekskjæresten og popartist Ariana Grande (25).

Etter to år som kjærester tok forholdet slutt tidligere i år, og Grande fikk seg ny kjæreste kort tid etterpå.

Tre uker etter bruddet ble det kjent at hun hadde funnet kjærligheten på ny med «Saturday Night Live»-stjernen Pete Davidson (24), og halvannen uke etter at forholdet ble kjent, sjokkerte duoen med å forlove seg.

Fansen som gikk til angrep på Grande hevdet blant annet at Grandes lynraske forlovelse gikk hardt innpå Miller, og trigget hans rusmisbruk.

- Ikke Arianas feil

I et intervju med People lørdag avslørte imidlertid en kilde, som skal ha vært en nær venn av Miller, at dødsfallet ikke har noe med den unge popartisten å gjøre.

- Helt ærlig virket det som at Miller var ferdig med Ariana-situasjonen, forteller kilden.

Ifølge kilden skal Miller ha sagt: «Jeg har modnet, det har ikke ekskjæresten min gjort».

La ut bilde av eksen

Mac Miller, hvis egentlige navn var Malcolm James McCormick, ble bare 26 år gammel.

Miller ble funnet død i sitt eget hjem i Los Angeles etter en hjertestans, trolig som følge av en overdose, ifølge BBC.

Ifølge flere utenlandske medier slet han med rusmisbruk i perioden før han døde.

EKSER: Mac Miller og Ariana Grande gikk fra hverandre tidligere i år, etter å ha vært et par siden 2016. Foto: NTB scanpix
EKSER: Mac Miller og Ariana Grande gikk fra hverandre tidligere i år, etter å ha vært et par siden 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dødsfallet har rystet hele musikkbransjen, der i tillegg til hans egen familie, har flere kjente artister delt sin sorg i sosiale medier.

Lørdag kveld, norsk tid, brøt også Ariana Grande tausheten etter den voldsomme hetsen, som blant annet gjorde at hun deaktiverte kommentarfeltene i sosiale medier.

På nettopp Instagram delte Grande et bilde av ekskjæresten. Bildet er i svart-hvitt, og viser Mac Miller sittende på gresset. På bildet ser man også tuppene på et par kvinnesko, antakelig Grandes sko.

Grande lar bildet tale for seg, og har ikke skrevet noen tilhørende tekst til Instagram-posten.

- Hun er knust

Selv om ikke Grande har uttalt seg med ord etter det tragiske dødsfallet, skal hun ifølge kilder til ET være sønderknust.

- Grande er knust av den tragiske nyheten om Millers død. Selv om forholdet mellom dem tok slutt, delte hun et sterkt forhold til han og ville bare det beste for ham, skal kilden ha uttalt.

- Grande er veldig opprørt, la kilden til.

Ifølge det amerikanske skal Miller ha blitt erklært død på stedet av nødetatene. De skal ha blitt tilkalt til stedet rundt klokka 12.00 lokal tid.

I HARDT VÆR: Fredag ble Aretha Franklin begravet i Detroit. I den forbindelse opptrådte Ariana Grande under seremonien - som ble ledet av biskop Charles H. Ellis III (60). Sistnevnte sto imidlertid for en situasjon som han seinere har måttet beklage for. Video: NTB Scanpix Vis mer

Flere kjendiser har, etter dødsfallet ble kjent, delt sine kondolanser i sosiale medier. Blant andre Shawn Mendes har tatt til orde.

- Uvirkelig. Så trist. Hvil i fred Mac Miller, skriver han på Twitter.

- Lenge leve Mac Miller. Hvil i fred, vi elsker deg, skriver Jaden Smith.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si. Mac Miller tok meg med på min andre turné. Men utenom å ha hjulpet meg med å sette fart på karrieren min, var han en av de beste mennene jeg vet om. Fantastisk mann. Jeg var virkelig glad i ham. Jeg er totalt knust. Gud velsigne ham, skriver Chance The Rapper.

LES OGSÅ: - Jeg er livredd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer