TRØSTES AV FAMILIEN: Onsdag trosset Sylvester Stallone sorgen og dro på «The Expandables 2»-premieren med døtrene Scarlet, Sophia og Sistine og konen Jennifer.
TRØSTES AV FAMILIEN: Onsdag trosset Sylvester Stallone sorgen og dro på «The Expandables 2»-premieren med døtrene Scarlet, Sophia og Sistine og konen Jennifer. Vis mer

- Han var en skjønn gutt

Sylvester Stallone fortalte Jay Leno om tapet av sin førstefødte.

SEOGHØR.NO: Det var vært en vanskelig tid for filmstjernen Sylvester Stallone (66). I midten av juli døde sønnen Sage alene i sitt hus i Los Angeles bare 36 år gammel. Han døde av en pilleoverdose og «Rocky»-stjernen skal naturlig nok ha tatt tapet svært tungt. 

Stallone har tidligere bare uttalt seg via sin pressetalsmann, men har nå for første gang snakket om dødsfallet under et intervju med talkshowverten Jay Leno. 

- Jeg kjenner mange som har mistet et barn og de får ikke den oppmerksomheten jeg gjør. Jeg føler med dem. Det er en klubb ingen vil være medlem av, sier skuespilleren. 

Far og sønn skal angivelig ikke ha hatt noe kontakt de siste årene. Sage synes det var vanskelig å leve med en berømt far, og Sylvester kuttet ut kontakten med Sage, noe som skal ha knust ham. Nå velger actionhelten å fokusere på de gode minnene. 

- Jeg tenker på minnene med ham. Han var en skjønn gutt og jeg vil alltid verdsette det.  

Onsdag tok Sylvester med seg moren Jackie (90), konen Jennifer Flavin (44) og sine tre døtre Sophia, Sistine og Scarlet på premieren av «The Expandables 2» i Los Angeles. Nå fokuserer 66-åringen på resten av familien for å komme seg etter Sages død. 

- Når livet blir vanskelig kan man gå inn i en mørk krok eller si «Ok, greit, jeg skal finne noe å fokusere på, barn, konen din eller støtte andre mennesker». 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stallone kan miste enda et familiemedlem