TOK SAKSA FATT: - Jeg tålte ikke trynet på ham, forteller Vibeke Jacobsen om mannen hun klippet stygg med vilje. Foto: TVNorge
TOK SAKSA FATT: - Jeg tålte ikke trynet på ham, forteller Vibeke Jacobsen om mannen hun klippet stygg med vilje. Foto: TVNorgeVis mer

- Han var en skikkelig drittsekk

Derfor bestemte Sannhetens øyeblikk-deltageren seg for å ta frisørsaksa i egne hender.

SEHER.NO: 200.000 kroner var hva Vibeke Jacobsen (27) fikk med seg etter tirsdagens deltagelse i "Sannhetens øyeblikk" på TVNorge.

Foran storesøsteren, samboeren Heine Henriksen, en kollega, samt mamma innrømmet nemlig 27-åringen at hun er bekymret over eget alkoholforbruk, at hun bruker kjærestens utroskap til å få kontroll i forholdet, at hun - som frisør - har klippet en kunde stygg med vilje, samt at hun har simulert orgasme når hun har hatt sex med kjæresten.

Til Seher.no avslører Vibeke at det langt fra var en tilfeldig person som fikk føle frisørsaksens bitre vrede, men en person som stod henne svært nær. 

- Han var en skikkelig drittsekk. Jeg tålte ikke trynet på ham, forteller hun.

Og stygg på håret, det ble den uheldige mannen.

- Hva var det som gjorde at du ikke likte ham?

- Det har jeg ikke så lyst til å snakke om. Det ville vært dårlig gjort overfor dem rundt meg også, sier hun.

I tirsdagens Sannhetens øyeblikk-episode så samboeren, Heine Henriksen, svært nervøs ut da kjæresten hans måtte svare på spørsmålet "Er Heine den beste elskeren du har hatt".

- Dette skulle jeg aldri blitt med på, kom det kontant i retur fra kjæresten i sofakroken.

Men etterpå kunne han puste lettet ut. Vibeke svarte nemlig ja på spørsmålet. Det samme gjorde hun da hun måtte svare på "Elsker du Heine?".

"Sannhetens øyeblikk" ser du på TVNorge tirsdager klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her avslører hun utroskapet på TV!  

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.