HOT PAR: Madonna og Warren Beatty hadde et hett og lidenskapelig forhold tidlig på 90-tallet. Foto: SHANNON SWEENEY/REX/All Over Press
HOT PAR: Madonna og Warren Beatty hadde et hett og lidenskapelig forhold tidlig på 90-tallet. Foto: SHANNON SWEENEY/REX/All Over PressVis mer

- Han var en fantastisk elsker

Madonna åpner seg om forholdet til den 21 år eldre playboyen Warren Beatty.

SEOGHØR.NO: Etter at Madonna (56) og skjørtejegeren Warren Beatty (77) spilte sammen i actionfilmen «Dick Tracy» i 1990 innledet de et 15 måneder langt romantisk forhold.

Og popdronningen sparer ikke på kruttet når hun beskriver sin tidligere kjærestes kunnskaper på soverommet.

- Jeg skal ikke lyve. Han var en fantastisk elsker, avslører hun, ifølge Contactmusic.com.

Beatty er kjent som en av filmbyens aller største playboyer, og sjarmerte i sin storhetstid flere av de største Hollywood-stjernene i senk.

STERK TILTREKNING: Paret startet romansen etter å ha spilt mot hverandre i Dick Tracy.  Foto: All Over Press
STERK TILTREKNING: Paret startet romansen etter å ha spilt mot hverandre i Dick Tracy. Foto: All Over Press Vis mer

Han var blant annet i profilerte forhold med skjønnheter som Brigitte Bardot (80), Elle Macpherson (50), Britt Ekland (72) og Cher (68).

Lot seg ikke skremme

Mens mange jenter fort kunne blitt usikker sammen med en så voksen og erfaren mann, lot ikke «Material Girl»-stjernen seg skremme.

- Jeg er selvsikker når det kommer til mine egne presentasjoner i senga, forsikrer hun.

Madonna avslørte også at hiten «Vogue» er inspirert av Beattys fargerike kjærlighetsliv, og at låta ble skrevet i løpet av bare et par timer.

- Warren spurte meg om jeg kunne skrive en sang til «Dick Tracy» og jeg tenkte på alle filmstjernene hans.

- Han hadde mer eller mindre datet hele Hollywood, forklarer hun.

Svak for menn

56-åringen har aldri selv heller lagt skjul på at hun har en stor appetitt på det motsatte kjønn, og de siste årene har hun kun datet menn mer enn halvparten av sin egen alder.

Fra 1985 til 1989 var Madonna gift med Sean Penn (54), og fra 2000 til 2008 med den britiske filmskaperen Guy Ritchie (46) - et ekteskap hvor hun følte seg fanget.

Med Ritchie har Madonna sønnen Rocco (14), og i tillegg har hun datteren Lourdes (18), samt adoptivbarna David (9) og Mercy (9).

ULYKKELIG: Madonna følte ikke hun fikk lov til å være seg selv i forholdet med sin ti år yngre ektemann Guy Ritchie. Foto: action press/All Over Press
ULYKKELIG: Madonna følte ikke hun fikk lov til å være seg selv i forholdet med sin ti år yngre ektemann Guy Ritchie. Foto: action press/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Ble sjekket for hjerneskade etter fallet på Brit Awards

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.