KJÆRESTER: - Mine år med Tor har vært mye kjærlighet - og omtanke. Vi var så nærme at jeg nesten føler at det er en del av meg som har gått bort, sier Irja om Tor Milde til VG.

 Foto: Thomas Horni / Seher.no
KJÆRESTER: - Mine år med Tor har vært mye kjærlighet - og omtanke. Vi var så nærme at jeg nesten føler at det er en del av meg som har gått bort, sier Irja om Tor Milde til VG. Foto: Thomas Horni / Seher.noVis mer

- Han var den beste kjæresten du kan tenke deg

Irja Anthi om forholdet til Tor Milde.

SEOGHØR.NO: Onsdag morgen døde musikkjournalist Tor Milde etter kort tids sykdom på Ullevål sykehus. Milde ble 61 år gammel og etterlot seg sønnene Andreas og Petter og kjæresten Irja Anthi (43).

Irja var Mildes kjæreste siden de møtte hverandre en sen kveld på utestedet Lorry i Oslo i 2007.

- Han var den beste kjæresten du kan tenke deg. Det var han virkelig. Vi snakket så mye sammen og den spesielle humoren. Mine år med Tor har vært mye kjærlighet - og omtanke. Vi var så nærme at jeg nesten føler at det er en del av meg som har gått bort, sier Irja til VG.

Da Tor døde onsdag morgen var Irja ved hans side på sykehuset. Paret hadde, før Mildes sykdom, planer om å gifte seg.

- Ja, men det var det ikke så mange som visste. Tor var veldig opptatt av å finne en bryllupsdato. Jeg var også på utkikk etter kjole. I tillegg så vi også etter en felles leilighet sentralt i Oslo, så han kunne komme nærmere sønnene sine. Hvor var ikke så nøye, men en ting var vi sikre på: Det skulle være et plass til et stort spisebord, så vi kunne ha gjester minst annenhver helg, forteller Anthi til avisen.

IDOL-DOMMERNE: Tone-Lise Skagefoss, Ole Evenrud, David Eriksen og Tor Milde utgjorde dommerkvartetten i Idol 2006. Foto: SCANPIX
IDOL-DOMMERNE: Tone-Lise Skagefoss, Ole Evenrud, David Eriksen og Tor Milde utgjorde dommerkvartetten i Idol 2006. Foto: SCANPIX Vis mer

Mildes dødsfall ble onsdag mottatt med sorg blant hans venner i kjendis-Norge.

Ole Evenrud (51), som var dommer i «Idol» sammen med Tor, fortalte at nyheten kom som et sjokk.

- Det er for jævlig, jeg fant det ut selv for ti minutter siden. Jeg visste at han var syk, men det er likevel alltid overraskende når sånt skjer. Jeg vil huske ham som snill. Veldig snill. Han var følsom og omtenksom. For oss som kjente ham var han ikke «Slemme-Tor», sa musikkprodusenten.

Popstjernen Tone Damli (25) hedret Milde på sin Instagramkonto.

- Du sitter klistret i mitt minne for evig og alltid, skrev Damli.

LES OGSÅ:   - Dette er ufattelig trist