- Han var den beste faren

Tårevåt avskjed med pappa for Paris Jackson.

SØRGET: Michael Jacksons datter Paris (i midten) var på plass med resten av familien i Staples Center, men hun klarte ikke holde tårene tilbake da hun skulle hedre faren fra scenen.
SØRGET: Michael Jacksons datter Paris (i midten) var på plass med resten av familien i Staples Center, men hun klarte ikke holde tårene tilbake da hun skulle hedre faren fra scenen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial fra minnestunden nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Tirsdag kveld var det duket for en gripende minnestund for Michael Jackson i Staples Center i Los Angeles.

Seher.no fulgte minnestunden minutt for minutt.

På første rad i basketarenaen satt Jackson-familien, inkludert Michael Jacksons tre barn Paris (11), Michael (12) og Prince (7), samt Jacksons foreldre og søsken.

Ved siden av Jacksonfamilien satt norske Omer Bhatti, tydelig preget av stundens alvor.

Familien mottok rosende ord og vakker sang fra stjerner som Lionel Richie, John Mayer, Brooke Shields, Usher, Mariah Carey, Michael Jordan og Stevie Wonder.

Minnesmarkeringen startet litt etter 19.00 norsk tid med at kisten med den avdøde legendens kropp ble båret opp på scenen.

Deretter sang en tydelig rørt popdiva Mariah Carey og Tray Lorenz Jackson 5-klassikeren "I'll Be There".

Se bilder fra minnestunden nederst i saken.

Litt etter 20.00 gikk artisten Stevie Wonder på scenen, og delte noen ord med publikum før han opptrådte.

- Dette er et øyeblikk jeg håpet aldri skulle komme. Jeg vet at Gud er god. Vi trengte å ha Michael her hos oss, men Gud må ha trengt han mer enn oss, sa han til publikummet før han fremførte "Never Thought You'd Leave In Summer" ved pianoet.

Den gripende minnestunden ble avsluttet med at Jacksons familie, inkludert barna, entret scenen og sang med på allsang til "We Are The World".

Helt til slutt avsluttet Michael Jacksons datter, Paris (11), med å ta et gripende farvel til sin avdøde far.

- Helt siden jeg ble født, har pappa vært den beste faren du kan forestille deg. Jeg ville bare si at jeg elsker ham så mye, utalte Paris Jackson.

Dette er første gang noen av Jacksons barn har snakket i offentlighet. Michael Jackson brukte å dekke til barnas ansikter med masker, samt holde de borte fra pressen så mye som mulig.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er ikke Michaels sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer