STJERNEMØTE: Trønderne Mikkel S. Eriksen og Tor Erik Hermansen spiste lunsj og diskuterte musikk med den avdøde poplegenden i fjor. Foto: Stella Pictures
STJERNEMØTE: Trønderne Mikkel S. Eriksen og Tor Erik Hermansen spiste lunsj og diskuterte musikk med den avdøde poplegenden i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han var avslappet og uhøytidelig

Stargate-teamet møtte Michael Jackson over lunsj i fjor.

SEHER.NO: Torsdag ble det kjent at "The King of Pop", Michael Jackson (50) døde etter hjertestans.

Nyheten har blitt mottatt med sorg over hele verden, og plassen rundt Jacksons stjerne på Hollywood Boulevards "Walk of Fame" var fredag fylt til trengsel av gråtende fans.

Stjerneprodusentene Mikkel S. Eriksen og Tor Erik Hermansen i Stargate er to av få nordmenn som opplevde å møte poplegenden.

Teamet møtte Jackson i fjor over lunsj, hvor de snakket om musikk og låter til Michaels nye album.

Til Adressa.no forteller Eriksen at han fremdeles er i sjokk over dødsfallet.

- Jeg er ennå sjokkert over nyheten om Michaels dødsfall. Det er helt uvirkelig og en veldig trist dag personlig for meg, og et stort tap for musikkverden, sier Mikkel Storleer Eriksen til Adressa.no.

Eriksen forteller at Stargate diskuterte et mulig samarbeid med Jackson da de møttes i fjor.

- Vi hadde det veldig hyggelig, og vi fikk mulighet til å spørre han om bakgrunnen til noen av hans største låter. Han var godt kjent med vår musikk, og sang noen linjer fra en av Ne-Yo-låtene våre til oss, sier Eriksen til avisen, og understreker at artisten virket i god form under lunsjen.

- Han virket i veldig god form da vi møtte han, og han var mye mer avslappet og uhøytidelig jeg hadde forventet, sier han til Adressa.no.

Ifølge Adressa hadde Eriksen selv planer om å dra til London for å se Michael Jacksons siste konsert.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Michaels kvinner i sjokk