Måns Zelmerlöw:

- Han våknet uten å kunne puste

Paret måtte ringe nødnummeret.

SKREKKOPPLEVELSE: Måns og Ciara Zelmerlöw sin nyfødte sønn fikk ikke puste. Foto: NTB
SKREKKOPPLEVELSE: Måns og Ciara Zelmerlöw sin nyfødte sønn fikk ikke puste. Foto: NTB Vis mer
Publisert

For rett under to uker siden ble den svenske programlederen Måns Zelmerlöw (36) og kona Ciara Janson Zelmerlöw (35) foreldre til en liten gutt.

Fra før har Ciara sønnen Archie fra et tidligere forhold, og sammen fikk paret sønnen Albert i 2018.

Spontanaborterte to ganger

«Så lenge vi har ventet på deg, vår utrolig spesielle lille klump av glede. Velkommen i gjengen, vår lubne lille gutt», skriver Ciara på Instagram under et bilde av det nye familiemedlemmet.

Den lille sønnen, som har fått navnet Ossian Matteus, er et svært etterlengtet barn. For et par år siden åpnet nemlig Ciara seg på Instagram om at de to ganger i løpet av året mistet sitt ufødte barn.

«Det har vært noen grusomme dager, så jeg vil bare fortelle om tausheten min. Dessverre har vi mistet vår lille baby. Dette er den andre «stille spontantaborten» vi har opplevd i år», skrev Ciara på Instagram den gangen.

DELTE GLADNYHET: To år etter at han ble pappa for første gang ventet Måns Zelmerlöw og kona barn igjen. Men de mistet barnet. Vis mer

- Vi har hatt to barn på gang. Det har gått 13 uker på begge to, så det har gått så langt at vi har trodd at det skulle gå bra, uttalte Måns Zelmerlöv i programmet «Tilsamman med Strömstedt» på svensk TV 4 i fjor, ifølge Expressen.

Det er dermed ikke uventet at paret er overlykkelige og stolte over deres nye familiemedlem, og deler flittig på sosiale medier.

Ringte nødnummeret

Det har imidlertid ikke vært bare glede. Nylig våknet nemlig den lille opp fordi han ikke klarte å puste. Det meldte Ciara på Instagram-story.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Hadde 15 skumle minutter med denne gutten midt på natten (føltes som 15 timer). Han våknet opp uten å kunne puste, og hadde melkeaktig skum fra munnen».

Foto: Skjermbump Instagram / Ciara Janson Zelmerlöw
Foto: Skjermbump Instagram / Ciara Janson Zelmerlöw Vis mer

Hun skrev videre at sønnen skrek konstant, og fortsatte:

«Da han sovnet igjen satt jeg og så på han frem til han våknet. Han er helt fin i dag».

Det ble imidlertid til at paret ringte nødnummeret, hvor de fikk beskjed om at det kan skje dersom spytt eller melk setter seg fast i åndedrettssporet, og kan komme opp igjen som skum. Videre skrev hun at de fortalte at det var vanlig.

«Veldig, veldig skremmende, og jeg var et nervøst vrak i flere timer», skrev Ciara mot slutten.

BABYNAVN: I juni fikk Martin Danielle og kjæresten sønn nummer to. Når avslører han navnet. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea Vis mer

Måns Zelmerlöw ble verdenskjent da han i 2015 gikk helt til topps i Eurovision Song Contest for Sverige, med låta «Heroes».

I 2019 giftet han seg med den engelske skuespilleren Ciara Janson Zelmerlöw.

LES OGSÅ: - Du er en magisk person

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer