- Han utnytter eks-kjærestens død

Amy Winehouse' tidligere flamme får kraftig kritikk.

PENGEGAL: - Han er kynisk og tenker kun på hvordan han skal tjene penger på Amys død, sier en kilde om Blake Fielder-Civils planlagte bokutgivelse. Foto: All Over Press
PENGEGAL: - Han er kynisk og tenker kun på hvordan han skal tjene penger på Amys død, sier en kilde om Blake Fielder-Civils planlagte bokutgivelse. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mens familie og fans verden over sørger over tapet av sangstjernen Amy Winehouse, har eks-kjæresten hennes Blake Fielder-Civil sin helt egne måte å sørge på. Nå får han kritikk for at han ønsker å utnytte dødsfallet til egen økonomisk vinning.

- Han er kynisk og tenker kun på hvordan han skal tjene penger på Amys død. Han har laget en dagbok med detaljer fra deres liv sammen, og akkurat nå - mens han er i fengsel - holder han på med å skrive ned alt han husker fra deres siste telefonsamtaler sammen, sier en kilde til Star.
 
Civil skal allerede ha forhørt seg med et forlag, som ga ham en svært god grunn til å utgi de private detaljene om Amys liv. Boken vil nemlig kunne innbringe flere millioner dollar.

- Han har alltid vært oppsatt på å tjene penger på sitt forhold til Amy, og det var derfor han giftet seg med henne. Nå som hun ikke lever lenger, har han ingenting å miste, mener den ikke-navngitte kilden.

Blake og Amy var gift i to år, og det var her at sangstjernen problemer med narkotika startet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rundstjålet etter at hun døde