- Han trygler henne om å få komme til lunsj

Ashton Kutcher vil feire jul med Demi Moore etter den rystende utroskapsskandalen.

I JULEMODUS: - Han har sagt til henne at han vil tilbringe julen med henne og jentene. Det kom som en overaskelse, og akkurat nå overveier hun om det er det rette å gjøre, sier en ikke-navngitt kilde om Ashton Kutcher og Demi Moore. Foto: Stella Pictures
I JULEMODUS: - Han har sagt til henne at han vil tilbringe julen med henne og jentene. Det kom som en overaskelse, og akkurat nå overveier hun om det er det rette å gjøre, sier en ikke-navngitt kilde om Ashton Kutcher og Demi Moore. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bare uker etter at hun leverte inn skilsmissepapirene, har Demi Moore (49) bestemt seg for at hun vil begynte å date igjen. Det kommer som en lettelse for skuespillerstjernens venner, som har sett at 49-åringen har hatt det tungt den siste tiden - etter at utroskapsskandalen rundt mannen Ashton Kutcher (33) så dagens lys.

- Nå har Demi levert skilsmissepapirene, og vil ha det litt gøy for å føle seg bra igjen, sier en venn av superstjernen til Now magazine.

Ifølge magasinet har Ashton tryglet på sine knær om å bli invitert til julelunsj hos sin tidligere flamme.

- Han har sagt til henne at han vil tilbringe julen med henne og jentene. Det kom som en overaskelse, og akkurat nå overveier hun om det er det rette å gjøre, forteller den ikke-navngitte kilden.

Det var i september at den 22 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal hevdet at hun har hatt en affære med «Two and a half men»-skuespilleren. Etterpå har man sett tydelige tegn til at Demi Moore blir tynnere og tynnere, mens Ashton på sin side ikke hadde noen som helst problemer med å vise seg på premieren av hans nye film «New Year's Eve» forrige uke.

Der ble han avbildet mens han flørtet åpenlyst med «Glee»-skuespiller Lea Michele (25).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å forandre navnet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer