- Han trygler henne om å avlyse bryllupet

Eksen til Kim Kardashian vil ikke la henne gå videre.

GIFTER SEG: TV-kjendisen Kim Kardashian skal gifte seg med basketballstjernen Kris Humphries (t.v) i august. Det er ekskjæresten hennes svært lite begeistret for. Her er turtelduene avbildet sammen på 32-årsfesten til Kims søster, Kourtney Kardashian Foto: All Over Press
GIFTER SEG: TV-kjendisen Kim Kardashian skal gifte seg med basketballstjernen Kris Humphries (t.v) i august. Det er ekskjæresten hennes svært lite begeistret for. Her er turtelduene avbildet sammen på 32-årsfesten til Kims søster, Kourtney Kardashian Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reality- og sosietetskjendisen Kim Kardashian (30) skal gifte seg med basketballstjernen Kris Humphries (26) den 20. august. Men ikke alle ser frem til den festlige begivenheten, som angivelig har drøyt tusen navn på gjestelisten.

Kardashians ekskjæreste, Reggie Bush (26), skal nemlig ha tryglet skjønnheten om å avlyse bryllupet. Ifølge Life&Style skal han ha kontaktet henne via en venn den 4. august - knappe to uker før den store dagen.

- Mens Kim var i Vera Wang-salongen i New York for å få tilpasset brudekjolen sin, fikk hun en telefon. Den var fra en venn som videreformidlet en beskjed fra eksen til Kim. Der tryglet Reggie henne om å avlyse bryllupet - og gi ham en ny sjanse, sier en kilde om telefonsamtalen til Life&Style.

Dette skal imidlertid ikke være første gang fotballspiller-eksen prøver å vinne tilbake den vakre «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen. Men hittil har tilnærmelsene hans altså falt på steingrunn.

- Han har sendt Kim tekstmeldinger og lagt igjen flere beskjeder på telefonsvareren hennes, der han sier at hun begår en feil og at det er ham, ikke Kris, som er den rette for henne. Tidligere var Kim hyggelig mot Reggie, men nå har hun bare sluttet å svare ham, sier en innsidekilde til Life&Style.

Kim Kardashian og Reggie Bush hadde vært sammen i omtrent tre år da forholdet deres tok slutt i starten av 2010. Kardashian skal ha vært helt knust etter bruddet, da hun var sikker på at Bush var den hun skulle gifte seg og få barn med.

Skjønnheten, som tidligere har uttrykt et svært sterkt ønske om både ekteskap og barn, har vært kjæreste med forloveden Kris Humphries siden desember i fjor. De forlovet seg etter knappe seks måneder sammen, men Kardashian skal allerede være klar for å bli gravid med sin utkårede.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå skal de gifte seg   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer