Rob Kardashian i krig med Blac Chyna:

- Han truet med å ta livet sitt

Kardashian-broren skal ha gått amok med våpen under eksplosiv krangel med eks-kjæresten Blac Chyna.

I KRIG: De siste ukene har det vært full krig mellom av-og-på-paret Rob Kardashian og modellen Blac Chyna. Nå anklager hun ham for å ha truet med å ta sitt eget liv etter voldsom krangel. Foto: NTB Scanpix

I KRIG: De siste ukene har det vært full krig mellom av-og-på-paret Rob Kardashian og modellen Blac Chyna. Nå anklager hun ham for å ha truet med å ta sitt eget liv etter voldsom krangel. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det har oppstått full krig mellom eks-forlovedene Rob Kardashian (30) og Blac Chyna (29). Forholdet har vært svært turbulent etter at de i februar avlyste sitt planlagte bryllup.

Nå raser Chyna, etter at eks-kjæresten delte en rekke avslørende og frekke bilder av henne på sosiale medier.

Dette skal ha vært hevn, etter at Blac tilbrakte natten med en annen mann. Krangelen mellom eksene, som sammen har datteren Dream (8 mnd), fortsetter nå i rettssalen, der 29-åringen nylig fikk innvilget midlertidig besøksforbud mot eksen.

SAMMEN IGJEN: I juni var Rob og Chyna i Disneyland, der de feiret farsdagen sammen med datteren Dream. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: I juni var Rob og Chyna i Disneyland, der de feiret farsdagen sammen med datteren Dream. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I forbindelse med rettsbehandlingen, har det nå kommet en rekke nye anklager fra begge parter.

Livredd for eksen

Ifølge TMZ forteller Chyna i rettsdokumenter at hun er livredd for Rob, blant annet fordi han under en krangel skal ha dratt frem en pistol og truet med å ta livet av seg. Hun hevder også at Rob har mishandlet henne, og gikk til angrep flere ganger i april.

- Hun hevder Rob slo henne og og kastet henne i bakken. Da hun løp til soverommet for å gjemme seg, skal Rob ha slått hull i døren, skriver TMZ.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Nå frykter tobarnsmoren at Kardashians angrep på sosiale medier skal førte til «økt irrasjonell oppførsel, og at han vil skade henne midt i alt raseriet».

Til tross for alle uenighetene, har eks-paret utrolig nok klart å bli enige om delt omsorgsrett for sin lille datter.

Delte nakenbilde av eksen

Det var tidligere i juli at Rob sjokkerte fansen sin, da han delte et bilde av en naken Chyna på sosiale medier. Han publiserte også en video, som han hevdet Chyna hadde sendt ham, der hun er til sengs med rapperen DeJanel Carter.

- Haha, Chyna sendte meg akkurat denne videoen hvor hun ønsket meg en god 4. juli. Hun er gal. Kom å bruk tid med datteren din i stedet for å ligge med meg og så ligge med en annen fyr rett etterpå. Du trenger hjelp, skrev realitystjernen.

FØR: Rob Kardashian og Blac Chyna var svært forelsket, og realitystjernen hevdet at Chyna hjalp ham ut av depresjonen han slet med. Foto: NTB Scanpix
FØR: Rob Kardashian og Blac Chyna var svært forelsket, og realitystjernen hevdet at Chyna hjalp ham ut av depresjonen han slet med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rob hevdet også at Chynas nye flamme ba ham om penger til å betale regningene hennes.

- Dette er fyren Chyna ble tatt i å være utro med. Han tekstet meg akkurat og spurte etter penger, fordi han ikke kunne betale Cynas regning, så derfor skal jeg betale den. Jeg har ikke vært utro mot Chyna en gang, og jeg har vært lojal selv om hun har vært utro med flere menn.

Kardashian hevder også at eks-kjæresten har et alvorlig rusproblem, og at hun fikk barn med ham bare for å hevde seg på eksen Tyga (27), som lenge datet Robs søster Kylie Jenner (19).

Blac Chyna alene i bursdagen til Robs bestemor. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Slo tilbake med voldsanklager

Robs beskyldninger har ikke gått Blac Chyna hus forbi. Gjennom Snapchat slo hun tilbake mot rykteflommen.

- Rob, du gjorde alt dette, men du har også slått meg og latt som om det aldri skjedde. Om du legger en hånd på meg igjen, så sverger jeg til gud, skriver hun og fortsetter:

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

- Men det er jo meningen jeg ikke skal si noe, fordi du er en Kardashian. Sannheten vil komme frem i lyset, skriver hun.

Løy om plastisk kirurgi

Rob hevder i et annet innlegg at Blac Chyna har løyet om hvordan hun gikk så fort ned i vekt etter fødselen. Han skal angivelig ha betalt i dyre dommer for at Blac Chyna skal ha fått tilbake kroppen sin etter graviditeten.

- Alle lurer på hvordan Chyna mistet vekten så fort etter fødselen. Hun lyver til alle, men jeg er en så god kjæreste at jeg betalte 800 000 kroner på jubileumsdagen vår. Jeg var ved hennes side hele tiden, og vet dere hva hun gjorde når hun ble frisk etter operasjonen? Hun forlot meg og babyen vår for å gå tilbake til sin andre barnefar. Jeg kan ikke tro at du behandler meg på denne måten, skriver han i en ny post, ifølge People.

I RETTEN: Her kommer Blac Chyna ut fra rettssalen sammen med sine advokater mandag denne uken. Foto: NTB Scanpix
I RETTEN: Her kommer Blac Chyna ut fra rettssalen sammen med sine advokater mandag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Rob Kardashian utestengt fra Instagram etter krangel med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer