- Han truet med å drepe meg

Nå kan ekskona komme til å vitne mot TV-stjernen...

TRUET: Charlie Sheen truet med å drepe Denise Richards da de var gift. Foto: All Over Press
TRUET: Charlie Sheen truet med å drepe Denise Richards da de var gift. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Charlie Sheen (44) har tilbragt noe av den siste tiden på avvenning for rusproblemer. Men det er ikke de eneste problemene skuespilleren har rotet seg bort i de siste månedene.

1. juledag angrep han kona, Brooke Mueller (32). Dermed risikerer han tre år i fengsel. Mueller selv er også på avvenning, og det problematiske forholdet kan bety at paret mister foreldreretten til sine to sønner, Bob og Max.

Men som om ikke problemene er store nok fra før, har de i hvert fall blitt enda større nå. Sheens ekskone, skuespiller Denise Richards (39), kan bli kalt inn for å vitne mot Charlie i den kommende rettssaken.

Hun har nemlig vært gjennom en episode lignende den Brooke Mueller var gjennom dagen etter julaften. Like før nyttårsaften i 2005 hadde Richards og Sheen en voldsom krangel, mens Denise holdt datteren Lola.

- Charlie dyttet meg med begge hendene mellom skuldrene mine. Jeg ble tvunget bakover og falt over en av barnelekene. Jeg landet på gulvet med Lola, har Denise sagt ifølge TMZ.com.

Ifølge politirapporten skal Charlie også ha pekt på Denise mens han ropte: "Jeg håper du dør, din hore". Han skal ha gått ut døren og ropt at han skulle drepe Denise, og at hun ikke skulle lage bråk med en sånn fyr.

Sheen skal den gang ha nektet for anklagene. Nå sier Richards at hun er villig til å samarbeide, men kun om hun blir tvunget til det med en stevning.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kan miste foreldreretten