NERVØS: Programleder Bjarte Tjøstheim sier han går til legen omtrent fem ganger i året, men at de t sjelden feiler ham noe. Da han gikk i bakken under et panikkanfall, trodde 45-åringen at han var døden nær. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
NERVØS: Programleder Bjarte Tjøstheim sier han går til legen omtrent fem ganger i året, men at de t sjelden feiler ham noe. Da han gikk i bakken under et panikkanfall, trodde 45-åringen at han var døden nær. Foto: Thomas Horni / Seoghør.noVis mer

- Han trodde jeg var død

Da Bjarte Tjøstheim skulle opptre sammen med Harald Eia gikk det veldig galt.

SEOGHØR.NO: «Underholdningsavdelingen»-aktuelle Bjarte Tjøstheim (45), kjent fra «Radioresepsjonen», blir fra og med i kveld å se på NRK1 på selveste lørdagskvelden.

45-åringen tror nok programdebuten skal gå greit - i motsetning til sceneopptredenen «Radioresepsjonen»-gutta hadde med komikerstjernene Harald Eia (47) og Bård Tufte Johansen (43).

Showet, som var et «klassisk eksempel på for tidlig å leke med gutter som var større enn meg» ifølge Tjøstheim, endte nemlig på skummelt vis for ham selv. Da det var hans tur til å imitere Dance With A Stranger-vokalist «Elg», begynte lokalet å snurre - før han vaklet sidelengst og falt i bakken ved scenen.

- Harald Eia trodde jeg hadde fått et drypp eller et slag, men det var et panikkanfall. Han klapset meg på kinnet, jeg våknet og sa «unnskyld», forteller Tjøstheim flirende til VG Helg.

Men NRK-kjendisen tenkte faktisk at han var på dødens rand under den ubehagelige opplevelsen.
 
- Det var en ganske traumatisk greie som har sittet i kroppen kjempelenge, men som jeg tror jeg har ristet av meg nå. Jeg har hatt antydninger til det i ettertid, det satt sånn i kroppen at jeg rett og slett fikk panikk for å bli grepet av panikk igjen, forklarer han i portrettintervjuet.

Hvordan smånevrotiske Bjarte Tjøstheim klarer seg i «Underholdningsavdelingen», kan du finne ut på NRK1 klokken 20.55 i kveld.

Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide her!

LES OGSÅ: - Før var stemmen min helt klar