Khloé og Rob Kardashian:

- Han trengte en pause

Realitystjernen deler ny oppdatering om lillebroren.

FORSVANT: Robert Kardashian forsvant gradvis fra realityserien og rampelyset. Nå gir Khloé Kardashian en oppdatering om hvordan det står til med broren. Her er han avbildet med storesøster Kim Kardashian. Foto: Broadimage / REX / NTB
FORSVANT: Robert Kardashian forsvant gradvis fra realityserien og rampelyset. Nå gir Khloé Kardashian en oppdatering om hvordan det står til med broren. Her er han avbildet med storesøster Kim Kardashian. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityeventyret «Keeping Up With The Kardashians» er historie. Helt siden 2007 har seerne fått følge den berømte Kardashian/Jenner-familien gjennom både opp- og nedturer. Det er derimot ingen tvil om at familiemedlemmene er blitt noen av verdens mest kjente mennesker.

Men én av dem har imidlertid trukket seg litt tilbake fra rampelyset, nemlig Robert Kardashian (34), bedre kjent som Rob.

34-åringen har gradvis vært mer fremtredende i de siste sesongene av realityserien, men mange har lurt på hvordan det egentlig står til med han.

Det ble naturligvis også et tema da resten av Kardashian-klanen gjestet Andy Cohens (53) talkshow, i det som ble de to siste episodene av «Keeping Up With The Kardashians».

Der delte nemlig Khloé Kardashian (36) en oppdatering om broren, ifølge People.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» brøt hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Trengte en pause

Da Rob tok mer og mer avstand fra offentligheten, var det mye skriverier i utenlandsk tabloidpresse om at han hadde gått opp mye i vekt og at han ikke hadde det bra med seg selv.

Storesøster Khloé avslører derimot nå at dette ikke var hele årsaken.

- Jeg tror han bare trengte en pause. Det handler ikke så mye om utseendet, men mer om hvordan han følte om noen av kvinnene i livet sitt og hvordan de behandlet ham, eller hvordan han følte at de kanskje brukte ham for å få status, forteller hun.

Videre forklarer Khloé at hun tror det påvirket broren mye, da hun beskriver ham som en utrolig kjærlig person med et godt hjerte.

DRAMA: Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

I dag skal det imidlertid stå bra til med lillebroren.

- Jeg vet at Rob føler seg veldig bra med seg selv akkurat nå, sier 36-åringen, og røper at han dater og har det fint.

Saksøker familien

I 2017 ble det kjent at Robs ekskjæreste, Blac Chyna (33), saksøker hele Kardashian-familien. Chyna, hvis egentlige navn er Angela White, mener sin tidligere svigerfamilie har ødelagt merkevaren hennes.

Rob og Blac Chyna har datteren Dream Renée (4) sammen, som de deler foreldreansvar for. Under besøket i Cohens talkshow, spurte talkshow-verten om det ikke var vanskelig for Rob å samarbeide med en person som har et pågående søksmål mot hele familien hans.

- Vi kan bare forestille oss hvor vanskelig det er, og jeg vet at han føler seg veldig skyldig for det (søksmålet journ.anm.). Ingen av oss legger skylden på ham, og Dream er en helt fantastisk liten jente. Vi respekterer at Chyna er moren til Dream, og vi vil alltid respektere at det er hennes posisjon, svarer Khloé.

FERDIG: I en episode av «Keeping up with the Kardashian» forteller familien til produksjonen at det ikke blir flere sesonger. Video: TV 2 Vis mer

Innrømmer neseoperasjon

Det var derimot ikke bare Rob Kardashian som ble et tema under de to siste episodene av realityserien.

Khloé og resten av familien har i mange år blitt anklaget for hyppig bruk av plastisk kirurgi og andre inngrep, noe hun selv beskriver som det som har irritert henne aller mest opp gjennom tiden, ifølge US Magazine.

- Alle sier: «Å herregud, hun har operert ansiktet sitt for tredje gang» [ …]. Men jeg har bare tatt én neseoperasjon, av Dr. Raj Kinodia, sa realitystjernen under talkshowet.

Videre forklarte Khloé at flere har blitt opprørte fordi hun tilsynelatende ikke har snakket åpent om neseoperasjonen tidligere.

SLÅR TILBAKE: Tidligere i år dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Så svarte hun. Video: Se og Hør Vis mer

36-åringen hevdet imidlertid at hun aldri har fått spørsmål om nesen sin før Andy Cohen brakte temaet på bane under talkshow-besøket, og at det skal være grunnen til at innrømmelsen ikke har kommet tidligere.

- Det er ingen som har spurt meg noensinne. Du er den første personen i et intervju som noen gang har spurt meg om nesen min. Selvsagt har jeg tatt injeksjoner, men ikke Botox. Jeg reagerte svært dårlig på Botox, innrømmet Khloé.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen superstjernens datter?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer