- Han trenger ingen farskapstest

Filmstjernen satt ved eks-kjærestens side på fødestua.

TAR ANSVAR FOR BARNET: Ryan Phillippe skal ifølge UsMagazine.com ha tatt på seg ansvaret for barnet til eks-kjæresten Alexis Knapp etter at hun fødte en datter 30. juni. Her er de to sammen i Mexico i mai. Foto: All Over Press
TAR ANSVAR FOR BARNET: Ryan Phillippe skal ifølge UsMagazine.com ha tatt på seg ansvaret for barnet til eks-kjæresten Alexis Knapp etter at hun fødte en datter 30. juni. Her er de to sammen i Mexico i mai. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Flere amerikanske medier har lenge hevdet at skuespilleren Ryan Phillippe skal ha krevet en farskapstest, da eks-kjæresten Alexis Knapp fortalte at hun var blitt gravid med hans barn.

Men etter at Alexis fødte datteren Kai 30. juni, skal Philippe - som fra før har to barn med «Walk the line»-skuespiller Reese Witherspoon - ha skiftet mening.

Venner av skuespilleren hevder Phillippe satt ved Alexis' side under fødselen og ha blitt overbevist om at han var barnefaren.

- Han trenger ingen farskapstest. Han er en god far og uansett om barnet er hans eller ikke vil han være en støtte for Alexis, sier en kilde til UsMagazine.com.

Det tre måneder lange forholdet mellom Ryan og Alexis tok slutt i september 2010, etter at paret blant annet hadde vært på en romantisk badeferie i Mexico sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå kan han få vite om de begge er blitt foreldre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer