- Han trenger ikke være flau

Filmstjernene gir Daniel Radcliffe ståkarakter for nakenrollen.

GODE RÅD: Ugly Betty -skuespiller Judith Light mener Daniel Radcliffe "ikke trenger å være flau" etter å ha sett ham naken på teater i London. Her er hun på torsdagens Equus-premiere i New York. Foto: AP
GODE RÅD: Ugly Betty -skuespiller Judith Light mener Daniel Radcliffe "ikke trenger å være flau" etter å ha sett ham naken på teater i London. Her er hun på torsdagens Equus-premiere i New York. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Daniel Radcliffe (19) - best kjent som trollmannen Harry Potter på film - har fått mye pepper for sin rolle i Broadway-oppsetningen Equus, hvor han opptrer naken i deler av stykket.

Flere amerikanske småbarnsforeldre har reagert kraftig på at deres barns store idol kaster klærne på scenen - først i London, og nå i New York, hvor stykket hadde premiere torsdag.

 De behandler det som om det er porno, og det er det ikke. Jeg er jo bare naken sju minutter på slutten av stykket, og jeg er 19 nå, sa Radcliffe tidligere i månden ifølge nettstedet justjared.com.

Radcliffe kan trøste seg med at hans Hollywood-kolleger ga ham tommelen opp på premieren.

Ugly Betty-skuespilleren Judith Light (59) innrømmet at hun allerede hadde sett Radcliffe naken i London, og hevder han "ikke trenger å være flau" over tanken på stå naken foran publikum kveld etter kveld på scenen

Den sjette sansen"-stjernen Hayley Joel Osment (20) sa til OK Magazine at han også ville vurdert å takke ja dersom han fikk tilbud om samme rolle som Radcliffe.

- Siden jeg har lest om dette stykket, så vet jeg at dette er en rolle som er verd innsatsen.

Radcliffes britiske kollega Dominic Cooper (30) - som snart er aktuell sammen med Keira Knightley i filmen "The Duchess"- mener Radcliffe bør gjøre alt for å unngå å gjemme seg bort på scenen.

- Skryt av den, vis den frem, kos deg, sa han til OK Magazine før premieren.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Debuterte med eldre kvinne