BEKYMRET: Medlemmene av bandet "Aerosmith" er bekymret for Tyler. - Jeg tror han trenger hjelp, og det må rettes oppmerksomhet mot helsen hans, sier trommis i bandet Joy Kramer til People Foto: Stella Pictures
BEKYMRET: Medlemmene av bandet "Aerosmith" er bekymret for Tyler. - Jeg tror han trenger hjelp, og det må rettes oppmerksomhet mot helsen hans, sier trommis i bandet Joy Kramer til People Foto: Stella PicturesVis mer

- Han trenger hjelp

"Aerosmith" -stjernens bandkamerater er bekymret...

SEHER.NO:  Mens Steven Tyler (61) grubler over hva han skal gjøre nå, da han har bestemt seg for å ta en toårs pause fra bandet Aerosmith, bekymrer bandkameratene seg for frontsangerens helse.

- Jeg tror han trenger hjelp, og det må rettes oppmerksomhet mot helsen hans, sier trommis i bandet Joy Kramer til People. Kramer forteller at han ikke refererer til Tylers brukne skulder, men at han mener det er noe annet som foregår med Tyler om dagen.

Nylige rapporter fra Boston Herald hevder at Tyler, som har kjempet med rusavhengighet i flere tiår, nå er på kjøret igjen.

Selv om Kramer ikke vil si om han har sett Tyler bruke dop i det siste, sier han at han er bekymret fordi sangeren har "isolert seg selv".

- Han har gjort noen dårlige valg, og han har negative ting i livet sitt nå som påvirker ham, sier Kramer.

Bandkameratene til Tyler sier at de ikke han snakket med han på flere uker, men forrige onsdag dukket han plutselig på en konsert med Joe Perry. Tyler fremførte en sang med Perry, og forsvant deretter plutselig og ute å si adjø.

- Jeg vet ikke hvor han er eller hva han driver med. Jeg er bekymret for helsen hans, innrømmer Whitford. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Fikk meg avgårde før jeg blødde ihjel