- Han trekker meg i riktig retning

Guri Solberg innrømmer at ektemannen ofte må roe henne ned, når hun er aktuell på TV.

STØTTE: Guri Solberg forteller at ektemann David Vogt, er en stor støtte for henne.  Foto: Se og Hør
STØTTE: Guri Solberg forteller at ektemann David Vogt, er en stor støtte for henne. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Guri Solberg (39) er aktuell som programleder i «Eventyrlige Nordmenn» på TV 2. Men selv om 39-åringen har god erfaring foran kameraet, avslører hun til VG at hun kjenner på nervene når noe skal vises på TV.

Da er det godt å ha musiker-ektemannen David Vogt (36).

- Sånn som nå kan jeg se for meg surmagede mediekommentatorer. Jeg ser for meg et stort bilde av meg selv i avisen med tittelen «Eventyrlig nedtur». Andre ganger kan jeg se for meg helt konkrete folk som kommer til å hate programmene mine.

TOK MED FAMILIEN: Solberg har tok med seg ektemannen, David Vogt, og døtrene til New York, da de spilte inn programmet. Foto: Stella Pictures
TOK MED FAMILIEN: Solberg har tok med seg ektemannen, David Vogt, og døtrene til New York, da de spilte inn programmet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Da sier David på rolig bergensk: «Det går bra. Drit i det. Jeg skjønner ikke hvorfor du stresser med det.» Han trekker meg i riktig retning, sier hun.

Sammen har de døtrene Ella (6) og April (3), som de tok med seg til New York da Guri spilte inn programmet.

Paret har vært sammen siden de møttes på Vossajazz for 12 år siden. De bor sammen i Bergen, mens Guri pendler til Oslo for å jobbe.

- På en måte blir jeg rotløs, men jeg er opptatt av å finne roen og rutiner i det livet jeg har i Oslo også. For eksempel sånn som dette med hotellforkost. Jeg leser aviser, forsyner meg flere ganger og tar meg god tid. Da blir det lystbetont fremfor at jeg sitter her og tenker på at jeg ikke er sammen med familinen. Det er jo egentlig veldig luksus, sier hun.

Se det torsdag kl 20.00 på TV 2.

LES OGSÅ: Derfor er hun TV 2s supervikar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer