- Han traff betonggulvet med hodet først

Snowboardlegenden Daniel Franck ligger innlagt på sykehus, ifølge nettstedet Tacky.no.

UTENFOR LIVSFARE: Daniel Franck er i følge nettstedet Tacky.no alvorlig skadet etter et dramatisk fall på hytta. Foto: Se og Hør
UTENFOR LIVSFARE: Daniel Franck er i følge nettstedet Tacky.no alvorlig skadet etter et dramatisk fall på hytta. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske OL-medaljøren Daniel Franck (38) ble verdenskjent for sine halsbrekkende stunt på snøbrett på 90-tallet.

Nå ligger ekstremsportpioneren ifølge nettsidenTacky.no på sykehus med alvorlige skader etter et voldsomt fall – på hytta.

Daniels kone Ulrikke Døvigen skal ha forklart til  nettsiden at snowboardlegenden er utenfor fare, men har pådratt seg kraniebrudd, blødninger i hodet og brudd etter at han falt ned kjellertrappen og traff betonggulvet med hodet først.

STOR BRAGD: Franck kjørte seg inn til en 9. plass i Salt Lake City. Her midt i en halsbrekkende Haakonflip - oppkalt etter nordmannen Terje Håkonsen. Foto: NTBscanpix
STOR BRAGD: Franck kjørte seg inn til en 9. plass i Salt Lake City. Her midt i en halsbrekkende Haakonflip - oppkalt etter nordmannen Terje Håkonsen. Foto: NTBscanpix Vis mer

 

Ifølge nettstedet har Franck en merittliste som i tillegg til sølv i Nagano i 1998, inkluderer en 9. plass i OL 2002 i Salt Lake City, 16 verdenscup-seire, 11 mesterskapsmedaljer og over 40. internasjonale pallplasseringer i løpet av karrieren.

I 2000 vant Gjerdrum-mannen både EM, VM og verdenscupen sammenlagt.

Franck har også gjort suksess på TV-skjermen som både vinner av "Mesternes mester" og programleder på "Fangene på fortet".

For tiden er han aktuell med sin egen kolleksjon med snowboardklær.

Seoghør.no har ikke lykkes å komme i kontakt med Franck eller Døvigen.

LES OGSÅ: - Jeg sparte ikke på kruttet, akkurat!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer