- Han tør ikke forlate meg ved alteret

Mari Haugersveen synes det er vanskelig å planlegge bryllup med Petter Pilgaard.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I august i fjor avslørte realityparet Petter Pilgaard (32) og Mari Haugersveen (28) at de har forlovet seg. Frieriet skjedde foran åpent kamera i parets TV-serie «Petter elsker Mari» på TV2 Bliss. Torsdag strålte Mari på den røde løperen under Cosmo Beauty Awards på Ballroom i Oslo, og fortalte at de ikke har kommet så langt med bryllupsplanleggingen.

- Det er vanskelig å planlegge når man er sammen med Petter. Han gidder ikke å være med på det, men hvis jeg fikk frie tøyler og kredittkortet hans tror jeg det hadde blitt veldig enkelt, sier Haugersveen til Seoghør.no.Paret krangler en del i serien, og bryllupet har vært tema for flere diskusjoner. Petter og Mari har blitt enige om å gifte seg på et svensk slott til sommer, men ifølge Mari er ikke kjæresten så veldig aktiv i planleggingen. 

- Alt har sittet langt inne for ham fra å flytte sammen til å forlove seg. Han har lyst, men han sliter litt med å gjøre det. Hvis jeg ber ham dukke opp i kirken så gjør han det. Petter tør ikke forlate meg ved alteret, sier Mari.Se Mari snakke om brudekjolen i videoen over!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hodebunnen etset bort  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer