- Han tok nakenbilder av kona hans

Ekteskapet til Ice-T har fått et nytt skudd for baugen.

- Han tok nakenbilder av kona hans
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hip-hop stjernen Ice-T (54) ble rasende da bilder av hans kone Coco Austin (33) i het omfavnelse med rapperen AP.9 dukket opp på internett tidligere denne måneden.

- Jeg er ikke glad for dette. Hun fikk meg til å se ut som og føle meg som en dritt skrev han på sin Twitter-side etter at kona hadde festet med AP.9 - som egentlig heter Bishop Shakur - i Las Vegas.

Nå har ekteskapet fått et nytt skudd for baugen, etter at en kilde nær Shakur hevder det finnes flere - og langt mer avslørende bilder.

- Han har skrytt av at han tok flere bilder med henne i et privat rom i Las Vegas, og på noen av dem ligger hun på en seng, helt naken, sier en kilde nær artisten til nettstedet Radaronline.

Shakur skal ifølge kilden også ha fortalt venner at det foregikk mer mellom ham og Coco enn bare fotografering. Han skal nå være interessert i å selge bildene til høystbydende.

Ice-T - som sammen med Coco er hovedpersonen i realityserien «Icel oves Coco» - har foreløpig ikke kommentert de nye ryktene.

Coco Austin sier i en ny episode av showet - som ble tatt opp før hun begynte på scenen i Las Vegas at hun fryktet ektemannen «ville falle sammen når hun ikke er hjemme»

Ifølge Ice-Ts Twitter-oppdateringer har han nå satt seg på flyet til Las Vegas for å være sammen med kona der fram til 6. januar.LES OGSÅ: Raser etter avslørende bilder av kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer