KLARE FOR MER TV: Clas Kvisler, Jan Erik Kjær, Kristian Akervold og Calle Breen skal jakte kjærligheten på TV 2 i høst. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KLARE FOR MER TV: Clas Kvisler, Jan Erik Kjær, Kristian Akervold og Calle Breen skal jakte kjærligheten på TV 2 i høst. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Han tok meg med storm

Disse fire bøndene skal jakte kjærligheten på TV.

Se Katrine Moholt presentere årets fire bønder i videovinduet nederst i saken!

SEHER.NO: Startskuddet er satt for høstens "Jakten på kjærligheten". Mandag gikk nemlig sesongpremieren av programmet av stabelen, et program som gjennom en årrekke har vært en stor suksess for TV 2.

Nok en gang blir det hele ledet av Katrine Moholt (35). Og igjen er det fire bønder som alle skal jakte etter sin store kjærlighet. I fjor fulgte man to jenter og to menn, i år er derimot alle fire bøndene menn.

Se alle TV-frierne her!

Gulbrandsdals-bonden Jan Erik Kjær (41) har kanskje fått mest oppmerksomhet av alle de åtte bøndene som "kjempet" om å få bli en del av programmet. Årsaken er at han er homofil.

Nå er det klart at 41-åringen blir å se på TV 2-skjermen utover høsten.

Programleder Katrine Moholt legger ikke skjul på at hun er begeistret for nettopp det.

- Jan Erik tok meg med storm fra første sekund! Han er så intelligent, smart - og har tatt ansvar for sitt eget liv ved å følge drømmen sin. Han kjøpte seg en gård i Telemark, fordi han elsker telemarkskyr. Nå begynner han med melkeproduksjon der oppe, forteller Moholt til Seher.no.

Ifølge programlederen skal Kjær nå gi jernet for å finne kjærligheten.

- Han kjenner ingen, og er åpent homofil. Det eneste han føler han mangler nå i det paradiset han bor i, det er en mann å dele livet med. Det står det respekt av, sier hun.

- Er du overrasket over at det ble fire menn i år?

- Det er jo ikke det første året der vi har fire menn med. Det er jo egentlig litt tilfeldig, det er jo de som får flest brev som får være med. Og denne gangen var det tydeligvis jentene som var mest hissige på å skrive. Dermed ble det fire gutter, sier Moholt, som ikke synes det er spesielt trist å viderebringe dårlige nyheter til fire av de åtte bøndene.

- Det er jo egentlig ingen trist beskjed. Nei, man får ikke være med mer enn litt i TV-serien, men den personen får jo tross alt alle brevene sine og kan jakte på egenhånd. I tillegg har den personen fått Norges beste kontaktannonse, sier hun til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  - Jeg er ikke spritbonden!

Se Katrine Moholt presentere årets fire bønder i videovinduet her:

[obj:media:8024]Se bildene av årets fire bønder under:


TV-KLAR 1: Kristian Akervold. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TV-KLAR 2: Jan Erik Kjær. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TV-KLAR 3: Clas Kvisler. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TV-KLAR 4: Calle Breen. Foto: TV 2
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.