<strong>BLE ARRESTERT:</strong> Skuespilleren David Fisher ble torsdag arrestert etter angivelig å ha gått til angrep på sin nabo.
BLE ARRESTERT: Skuespilleren David Fisher ble torsdag arrestert etter angivelig å ha gått til angrep på sin nabo. Vis mer

- Han tok kvelertak på naboen

TV-stjernen skal ha blitt arrestert etter at nabokrangelen endte med slagsmål.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I TV-serien «NCIS» - som her til lands sendes på Viasat 4 - er skuespilleren David Fisher travelt opptatt med å oppklare forbrytelser, men torsdag ble han selv arrestert av lovens lange arm.

Ifølge nettstedet TMZ.com skal skuespillerens nabo ha ringt politiet og bedt om hjelp, etter at TV-stjernen angivelig hadde tatt strupetak på ham under en krangel.

Kilder nettstedet har snakket med, hevder David Fisher skal ha reagert med sinne da han oppdaget at naboen hadde hengt ut håndklær til tørk utenfor sitt eget hus.


Da politiet kom til stedet, tok de med seg Fisher og satte ham i varetekt i påvente av en kausjon på over 250 000 kroner.

Det er foreløpig ikke kjent når en eventuell rettssak vil starte.

Fisher har foreløpig ikke kommentert pågripelsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Arrestert utenfor Det hvite hus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer