- Han tok jomfrudommen min

Men Beyonce lurer ingen...

VAR JOMFRU: Beyonce påstår hun var jomfru da hun møtte ektemannen Jay-Z. Ikke rart han valgt å «Put a ring on it»... Foto: Stella Pictures
VAR JOMFRU: Beyonce påstår hun var jomfru da hun møtte ektemannen Jay-Z. Ikke rart han valgt å «Put a ring on it»... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske R&B og popsangeren Beyonce Knowles (29) fortalte nylig til det britiske magasinet «Mag» at hennes nåværende ektemann Jay-Z (42) tok jomfrudommen hennes.

- Folk hadde blitt overrasket om de visste hvor lite erfaring jeg har. Jeg fikk min første kjæreste som 12-åring og var sammen med han helt til jeg var 17 år. Jeg har alltid vært veldig lojal og moden for alderen.

Den tidligere «Destiny`s Child»-sangeren hinter videre til at hun og ekskjæresten aldri hadde sex.

- Jeg var litt for ung til å ha et ekte forhold. Vi bodde ikke sammen, og vi hadde aldri... du vet. Han er min eneste ekskjæreste og siden da har jeg bare hatt Jay, fortalte sangeren.


Ifølge MediaTakeOut.com er det ingen som tror henne. Før Beyonce giftet seg med den populære rapperen Jay-Z, har hun nemlig blitt linket opp til menn som Nas, Mos Def, Marques Houston, Kobe Bryant og Sean Paul.

Ryktene om at superstjernen er gravid har lenge surret i media, men både hun og ektemannen avkrefter ryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her avkrefter hun det en gang for alle!