Han tok initiativet til fred mellom far og datter

Angelina Jolie og Jon Voight hadde ikke snakket med hverandre på ti år. Så tok Brad Pitt affære.

VENEZIA: Angelina Jolie med pappa Jon Voight, Brad Pitt og datter Zahara i Venezia i fjor. Det var på denne turen Brad fikk gjenforent far og datter. Foto: Stella Pictures
VENEZIA: Angelina Jolie med pappa Jon Voight, Brad Pitt og datter Zahara i Venezia i fjor. Det var på denne turen Brad fikk gjenforent far og datter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at Jon Voight (73) påsto at datteren Angelina Jolie (36) led av «seriøse mentale problemer» kuttet Angelina all kontakt med faren. Det skulle gå nesten hele 10 år før de to kom på talefot igjen.

Nå avslører Voight at det var Brad Pitt (47) som tok initiativet til at han og datteren skulle gjenforenes, og det hjertelige gjensynet fant sted i Venzia i fjor i forbindelse med en filmfestival.

- Da vi omsider møttes så jeg øyeblikkelig tingene annerledes og alt endret seg. Det øyeblikket endret hele livet mitt, erkjenner han til nettstedet Daily Mail.

I tillegg til utsagnene om datteren skal Voight ha vært utro bak Angelinas mor. Men i dag har de to et godt far og datter-forhold, og det er ingenting som gleder 73-åringen mer:

- Jeg har fått datteren min og familien min tilbake. Det at jeg ble forsonet med Angie betyr alt for meg. Jeg elsker mine barnebarn, de gir meg energi og gjør meg lykkelig, og det betyr også mye for Angie, at vi har det så godt sammen.


Så, Brad kan altså mer en bare å være en habil skuespiller...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Identifiserte meg med Madonna da mamma døde 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer