Skattelister 2022:

Han tjener mer

… men hun har mer penger!

INNTEKT: Det er stor forskjell på Oskar Westerlin og Sophie Spetalens inntekt. Foto: Skjermdump / Instagram
INNTEKT: Det er stor forskjell på Oskar Westerlin og Sophie Spetalens inntekt. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det florert romanserykter mellom influenser Oskar Westerlin (25) og millardærdatteren Sophie Stray Spetalen (19). De har tilbrakt mye tid sammen, noe som har blitt dokumentert hyppig på sosiale medier.

Duoen har aldri bekreftet at de er noe mer enn bare gode venner, men har selv spilt opp romanseryktene. For kort tid siden la Westerlin blant annet ut en video på Snapchat hvor han skulle kommentere ryktene. Da sa han spøkefullt at de var sammen - om å ha samme mening rundt boller.

Tidlig onsdag morgen ble ligningstallene for 2022 offentliggjort, og det er nok flere som lurer på hvordan det står til med økonomien til de to gode «vennene».

Romantikken skal blomstre for Sophie Stray Spetalen og Oskar Westerlin. Video: Se og Hør, Tiktok/Instagram/@oskarwesterlin, Snapchat/@straysophie Vis mer

Det er ingen av dem som ser ut til å lide noen nød - ifølge skattelistene har de begge nok til å klare seg. Det som kanskje er interessant er at Westerlin tjener langt mer enn millardærdatteren, skal vi tro tallene.

Likevel har hun langt mer penger enn det han har.

Westerlins inntekt ligger på nesten 500 000 kroner, mens Spetalen kun hadde en inntekt på 16 000 kroner. Hun ligger derimot milevis foran når det kommer til formue.

25-åringen har 0 kr i formue, mens 19-åringen nesten har 29 millioner.

LES OGSÅ: Ellevill økning