- Han tittet på forlovelsesringer

Handleturen til superstjernens kjæreste har satt ny fart i bryllupsryktene.

Publisert
SEHER.NO: Ryktene om at Britney Spears og hennes kjæreste Jason Trawick går med bryllupsplaner har allerede svirret i flere måneder, og etter at Trawicks handletur i en av Hollywoods mest fornemme gullsmedbutikker tirsdag har de fått ny vind i seilene.

Ifølge nettsiden x17online.com skal Trawick - som har vært sammen med Britney siden 2010 - ha brukt over en time på å se på forskjellige forlovelsesringer.

- Han tittet på forlovelsesringer. Han så på diamanter sammen med designeren Pascal Mouawad. De så på varer fra hans private kolleksjon, skriver nettsiden.


Trawick skal ha vært taus da han forlot smykkebutikken med en handlepose, men mange Britney-fans er nå overbevist om at det bare er snakk om tid før han vil fri til Britney Spears.

Men ifølge nettsiden Gossipcop.com gjør en talsmann for Britney Spears sitt ytterste for å avvise ryktene.

- Jason var i butikken for å diskutere noe med Pascal, men det var ikke noe som gjaldt ham personlig, sier talsmannen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun prøver å bli gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer