- Han tilfredsstiller de fleste behov

Nyskilt Hollywoodfrue er sammen med hunden sin 24 timer i døgnet. Se video!

HUNDEELSKER: - Jeg har nok å gjøre med Frenchy. Jeg holdt på å si at han tilfredsstiller alle behov. Ikke alle behov, men han tilfredsstiller de fleste behov, sier en lattermild Kristine til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
HUNDEELSKER: - Jeg har nok å gjøre med Frenchy. Jeg holdt på å si at han tilfredsstiller alle behov. Ikke alle behov, men han tilfredsstiller de fleste behov, sier en lattermild Kristine til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se video med Kristine og hunden Frenchy nederst i saken 

SEHER.NO: Mandag kveld var det premiere på "Norske Hollywoodfruer" på TV3, der den blonde sørlandsjenta Kristine Dorow (28) gjorde seg bemerket for sitt særdeles nære forhold til sin chihuahua Frenchy.

Kristine er nyskilt, og omtaler sin firbeinte følgesvenn som «mannen i mitt liv». 

- Frenchy og jeg har vært sammen i to og et halvt år. Han kom til meg da han var liten baby, eller jeg kjøpte ham da han var liten. Vi har hatt et veldig godt forhold, forteller Kristine til Seher.no da vi møter henne like ved hennes hjem i Ocean Park ved Santa Monica Beach.

Kristine har vært gift og skilt to ganger, og ser ikke behovet for en ny kjæreste med det første.

- Jeg er jo nyskilt så jeg ligger nokså lavt i terrenget. Jeg har nok å gjøre med Frenchy. Jeg holdt på å si at han tilfredsstiller alle behov. Ikke alle behov, men han tilfredsstiller de fleste behov, sier en lattermild Kristine til Seher.no.

Hollywoodfruen forteller at venninnene hennes bruker bleier på sine hunder. Selv synes hun at det blir i drøyeste laget, men med personlig hundetrener, hundebursdager og shopping av hundeklær får Frenchy mye oppmerksomhet av eieren sin.  

- Det blir en del tid, ja. Hvis du gjør noe du trives med blir det ikke sånn "Å, nå må jeg stelle med bikkja i to timer". Han er med over alt og jeg har ikke noe særlig annet å gjøre om dagene enn å gå tur, så vi er jo egentlig sammen hele dagen. Han blir sur hvis jeg gir andre folk oppmerksomhet så det liker han ikke helt.

- Så du er sammen med hunden din 24 timer i døgnet?

- Ja, så jeg må få meg en norsk au pair hvis jeg skal få meg en jobb en gang, sier Kristine spøkefullt til Seher.no.

"Norske Hollywoodfruer" sendes mandager klokka 20.30 på TV3 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sier sikkert: "Å gud, jeg tror jeg lå med henne".

Se video med Hollywoodfruen Kristine og hunden Frenchy her:[obj:media:8515]