Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

- Han tilbrakte to netter med henne

Eksene ble observert på middag sammen kort tid etter bruddet.

GJENFORENT: Alex Rodriguez og Jennifer Lopez skal ha tilbragt helgen sammen i Los Angeles. Foto: KCR/REX/NTB
GJENFORENT: Alex Rodriguez og Jennifer Lopez skal ha tilbragt helgen sammen i Los Angeles. Foto: KCR/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe to uker siden bekreftet stjerneparet Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) at de hadde brutt forlovelsen og gått hver til sitt.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen», delte de i en pressemelding til Today, ifølge People.

Videre la de til at de ønsket å verne om privatlivet for barnas skyld. Mens Lopez har tvillingene Emme og Max (13) fra ekteskapet med latinosangeren Marc Anthony (52), så har Rodriguez døtrene Natasha (16) og Ella (13) fra et tidligere forhold.

«Vi ønsker det beste for hverandre og hverandres barn. Av respekt for dem, er den eneste kommentaren vi har å si takk til alle som har sendt vennlige ord og støtte», stod det videre.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Da Lopez og Rodriguez bekreftet at det var slutt, hadde det i flere uker hersket full forvirring rundt forholdet deres. Allerede sist måned meldte nemlig flere amerikanske medier at duoen hadde brutt. Dette avkreftet de derimot selv kort tid etter.

- Alle meldinger er unøyaktige. Vi jobber oss gjennom noen ting, het det i en uttalelse fra skuespilleren og baseballproffen den gang.

I midten av april kom de altså med kontrabeskjeden om at de faktisk har gått fra hverandre. Paret ble kjærester i februar 2017 og forlovet seg i mars 2019.

«Ønsker ikke å gi opp»

Men det kan virke som om Hollywood-stjernene har vanskelig for å holde seg borte fra hverandre. I helgen, kun ni dager etter at bruddet ble kjent, møttes de nemlig igjen i California.

Fredag kveld ble Lopez og Rodriguez observert da de spiste middag sammen på Hotel Bel-Air i Los Angeles, ifølge kilder Page Six har snakket med.

- Det så ut som om det var kjærlighet og respekt mellom dem fremdeles, sier en kilde til nettstedet.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Måltidet skjedde på samme luksushotell og restaurant hvor de to hadde sin aller første date da de traff hverandre i 2017, skriver Page Six, som også legger til at popstjernen har en mansion i nabolaget til 28 millioner dollar.

Også E! News omtaler møtet mellom duoen.

- Alex fløy til LA torsdag kveld for å se Jennifer. Han vil ikke gi opp forholdet deres, og er villig til å å gjøre hva enn som trengs. Han tilbragte to netter med henne for å prøve å fikse ting, forteller en venn nær Lopez til nettstedet.

Videre stiller E! News seg spørsmålet om det virkelig er helt over mellom duoen eller om det er mulig at de ønsker å gi kjærligheten en ekstra sjanse. Spesielt kan det se ut som om A-Rod ikke er villig til å gi helt slipp på Lopez ennå.

- Han prøver å vise henne hvor seriøs han er og hvor høyt han elsker henne. Men hun føler fremdeles at problemene deres ikke kan løses og at de bør gå videre for seg selv. Han dro alene tilbake til Miami lørdag morgen. Han ønsker ikke å gi opp, men hun er fast bestemt på at det er over, hevder vennen.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

«Tilliten er brutt»

Sist uke skrev også People at det var tvillingmoren som satte den endelige spikeren i kista på forholdet.

- Hun insisterte på det. Det var altfor mange problemer de ikke fant løsning på, sa en venn av Lopez, som har filmet skuespillerens kommende komedie «Shotgun Wedding» sammen med henne i Den dominikanske republikk de siste månedene, til nettstedet.

Da 51-åringen dro av gårde for å spille inn «Shotgun Wedding» satte ryktene om at Rodriguez hadde «et vandrende øye» ytterligere belastning på forholdet. Men ifølge People skal ikke utroskap være årsaken til at det ble slutt.

- Det spiller ingen rolle om han var utro eller ikke. Hun tolererer ikke frykten for det i luften mellom dem, fortalte en kilde.

Rodriguez skal ikke ha tatt bruddet så bra. Bare timer før de annonserte at det var slutt, postet han en video på Instagram som viste en rekke kjærlighetsbilder fra forholdet - inkludert et videoklipp av navnene deres skrevet i et hjerte i sanden. Låta «Fix You» av Coldplay var musikken til bildene. Det skriver E! News.

- J-Lo har ikke vært lykkelig på en stund nå. Når tilliten hennes er brutt, så er det ingen vei tilbake. Hun føler seg trygg på valget fordi hun vet at A-Rod fremdeles vil være i livet hennes. Bare på en annen måte, fortalte en kilde til nettstedet for et par uker siden.

LES OGSÅ: «Farmen»-paret venter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer