- Han tenker bare på seg selv

Simon Cowell tente på alle pluggene etter kritikken fra Elton John.

STYRTRIK: Simon Cowell har blitt en av underholdningsverdenens mektigste menn etter å ha skapt TV-suksesser som «X Factor» og «Britain's got talent». Foto: STELLA PICTURES
STYRTRIK: Simon Cowell har blitt en av underholdningsverdenens mektigste menn etter å ha skapt TV-suksesser som «X Factor» og «Britain's got talent». Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Den britiske «X Factor»-sjefen Simon Cowell (51) har flere ganger blitt beskyldt av sir Elton John (63) for å ødelegge popbransjen med en «bruk-og-kast»-behandling av deltakerne.

Nå slår Cowell nådeløst tilbake mot pop-veteranen.

- Han tenker bare på seg selv. Dette kommer fra en person som krever rundt en eller to millioner dollar for en privatkonsert?

- Folk som ham snakker om at vi ikke gir talenter en sjanse, men det tar jeg ikke alvorlig. Hvis han hadde gitt litt av pengene sine til lovende musikere, og vært med dem i studio for å hjelpe dem, da skulle jeg hørt på ham, sier Cowell i et intervju med CNN-programleder Piers Morgan, ifølge Daily Mirror.


Det spørs imidlertid om krangelen kommer til å bli løst med det første, etter at Elton John i 2008 sa at han heller ville få bitt av seg sin penis enn å se på «X Factor».

- Jeg avskyr hvordan artistene blir behandlet. De er bare suksessrike til den neste sesongen begynner. Plateselskapene tjener mye penger, også er de menneskene borte. Det er ondskapsfullt, sa han i 2005, ifølge Daily Mirror.

Hele intervjuet med Cowell skal ifølge Daily Mirror sendes tirsdag på CNN International.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Takket nei til 750 millioner