- Han syntes det var helt tullete

Men Farmen-deltageren frykter heller at hun blir offer for noe helt annet. Se video!

PÅ SPA: Bente Skancke, Tone Gudrun Fjalestad og Vibeke Tonning var i februar alle med på spa i regi av Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
PÅ SPA: Bente Skancke, Tone Gudrun Fjalestad og Vibeke Tonning var i februar alle med på spa i regi av Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Vibeke Tonning, Bente Skancke og Tone Gudrun Fjalesand nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag ble det klart at Tone Gudrun Fjalestad (31) ble, ved hjelp av en terning, valgt til førstekjempe i TV 2-programmet «Farmen». Lørdag må 31-åringen dermed ut i tvekamp mot en av de andre deltagerne.

I februar var Tone Gudrun, samt to av de andre deltagerne, Bente Skancke (22) og Vibeke Tonning (26), med Seher.no til Arena Spa/Alles Beauty i Telenor Arena i Bærum for litt kroppslig pleie. Der avslørte Fjalestad at foreldrene hennes ikke var spesielt glade for at hun i det hele tatt valgte å bli med i et slikt konsept.

- De syntes det var helt tullete. Men mor synes det er spennende og heier veldig da, og det gjør sikkert far også når dette begynner på TV, smiler «Farmen»-deltageren til Seher.no.
 
- Var de redde for at du skulle bli offer for reality-TVs brutale virkelighet?

- Det gjenstår å se, jeg tror heller det er lettere å bli offer for journalister som er kalde og kyniske, og som kjører sitt løp for å få sin oppmerksomhet. Jeg tror nok det er verre, mener hun.

Programmet, som har blitt spilt inn på en gård på Tranøya, har vært en stor suksess så langt denne våren. Spesielt krangelen mellom Bente og Karin Jonassen (24) har fått mye oppmerksomhet, men også Vibeke Tonning skapte drama da hun valgte å skjelle ut storbonden Leif Birger den første uka.

- Jeg visste det kom til å bli tøft. Men jeg hadde aldri forventet meg at det skulle bli så ille, du møter deg selv i døra fort. Jeg ble litt overrasket over hvor fort det smalt. Det verste var lite mat. Med kombinasjonen lite mat, lite vann og lite søvn holder du ikke lenge, erkjenner Vibeke til Seher.no.

Tone Gudrun på sin side synes det var spesielt én ting som var vanskelig under oppholdet på øya. 

- Det er klart, man samler ikke en gjeng som reiser sammen på feriekoloni - det er meningen at det skal være motsridelser. Og det ble det. Noen sa ting de ikke kunne stå inne for, mens noen kanskje gikk litt for høy ut. Noen løy. Og det var veldig vanskelig å vite hvem som løy av jentene. Det ble litt intriger, ja, sier hun.

"Farmen" ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi hørte bare at det smalt på tunet 

Se videointervjuet med Vibeke Tonning, Bente Skancke og Tone Gudrun Fjalestad her:[obj:media:8393]