- Han synes hun er berusende

Etter å ha vært sammen med perfeksjonistiske Gwyneth Paltrow i ti år skal Rihanna være et friskt pust for Chris Martin.

SEOGHØR.NO: I forrige uke ble Chris Martin (37) og Rihanna (26) fotografert under et stevnemøte på en restaurant i Los Angeles. Nå forteller kilder nær Coldplay-vokalisten at han er i ferd med å falle for den unge stjernen - to måneder etter bruddet fra kona Gwyneth Paltrow (41).

- Han synes Rihanna er berusende. De planlegger å tilbringe mye mer tid sammen. Chris følte at han ble kvalt av Gwyneth som er en perfeksjonist. Rihanna er mer avslappet og har bena plantet på jorda, sier en kilde til Contactmusic.

Se Rihanna og Chris Martin på stevnemøte i video øverst i saken.

Rihanna, som nylig sjokkerte med sin naken-kjole på motegallaen CFDA, er svært omsvermet.

Nylig gjorde hun det slutt med den canadiske rapperen Drake og før det datet hun «bad boy» Chris Brown, som nylig slapp ut av fengsel. Det er en enorm forandring når hun nå har funnet tonen med den rolige tobarnsfaren.

- Rihanna har ikke datet noen som Chris, men hun har sagt til venner at han er sexy på sin egen måte. Hun vil se hva som kan skje fremover, sier en kilde til magasinet Star.

Martin og Rihanna samarbeidet på låten «Princess of China» i 2012.

FANT TONEN: For to år siden skal det ha slått gnister da Chris Martin og Rihanna samarbeidet på duetten «Princess of China» og de to har blitt observert på flere stevnemøter etter nyheten om Chris' brudd fra Gwyneth Paltrow.  Foto: Stella pictures
FANT TONEN: For to år siden skal det ha slått gnister da Chris Martin og Rihanna samarbeidet på duetten «Princess of China» og de to har blitt observert på flere stevnemøter etter nyheten om Chris' brudd fra Gwyneth Paltrow. Foto: Stella pictures Vis mer

I mars kom sjokknyheten om at stjerneparet Gwyneth Paltrow og Chris Martin hadde bestemt seg for å gå hvert til sitt etter over 10 år som mann og kone. Det tidligere ekteparet har beholdt vennskapet av hensyn til sine to barn Apple (9) og Moses (7).

LES OGSÅ: Rihannas parfyme fikk 17-årsgrense