Gavin Rossdale om Gwen Stefani og Blake Shelton:

- Han synes det er vanskelig å se på

Gwen Stefanis sønner har fått et nært forhold til kjæresten hennes.

NYTT FORHOLD: De siste tre årene har Gwen Stefani vært sammen med Blake Shelton (t.v). Før det var hun sammen med Gavin Rossdale i to tiår. Foto: NTB Scanpix
NYTT FORHOLD: De siste tre årene har Gwen Stefani vært sammen med Blake Shelton (t.v). Før det var hun sammen med Gavin Rossdale i to tiår. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste tre årene har stjerneparet Gwen Stefani (49) og Blake Shelton (42) vært på alles lepper. Ifølge flere kilder nær paret skal de nå være klare for å ta forholdet ett steg lenger med forlovelse, men foreløpig har paret vært rimelig tause om spekulasjonene.

Før Gwen og Blake ble et par var førstnevnte gift med den britiske rockeren Gavin Rossdale (53) som hun har sønnene Kingston (12), Zuma (10) og Apollo (5) sammen med.

Krevende overgang

De tre gutta skal ha fått et tett bånd med morens nye kjæreste i løpet av de siste årene, noe som skal ha gått inn på eksmannen Gavin Rossdale.

- Det er vanskelig for Gavin å se gutta hans få et tettere og tettere bånd og bli mer knyttet til Gwens kjæreste Blake, sier en kilde, som skal stå stjernen nær, til Hollywood Life.

- I takt med at Gwens forhold til Blake fortsetter å vokse, kjemper Gavin med hvor mye kvalitetstid Blake tilbringer med sønnene hans, tid Gavin føler burde vært mellom ham og sønnene, hevder kilden videre.

Artikkelen fortsetter under bildene.

STEFAR: Blake skal ha fått et tett bånd med Gwens tre sønner. Her sammen med dem i fjor. Foto: NTB Scanpix
STEFAR: Blake skal ha fått et tett bånd med Gwens tre sønner. Her sammen med dem i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TIVOLI: Blake sammen med Gwen og barna i 2016. Foto: NTB Scanpix
TIVOLI: Blake sammen med Gwen og barna i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PRIORITERER PAPPA: Selv om Blake får tilbringe mye tid med barna, fokuserer Gwen mye på at de skal være mye med pappaen sin også. Her var de alle sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix
PRIORITERER PAPPA: Selv om Blake får tilbringe mye tid med barna, fokuserer Gwen mye på at de skal være mye med pappaen sin også. Her var de alle sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Solid forhold

Gavin skal likevel sette pris på hvordan Blake tar seg av guttene, og at han tar dem med på blant annet fisketurer og andre utendørsaktiviteter, ting Gavin selv ikke føler han kan ta med sønnene på.

- Samtidig minner Gavin sønnene på at han er deres ekte far, i frykt for at de skal bli skuffet hvis Gwen og Blake en dag går fra hverandre, hevder kilden.

Tross all tid Blake får tilbringe med Gwen og Gavins sønner, sørger sangstjernen også for at Gavin får mye tid med dem.

- Selv om han tilbringer mye tid i London er det viktig for Gwen at han får se dem når han er i Los Angeles hvor hun bor, eller i høytider. Det er så viktig for Gwen at barna hennes fortsetter å ha et solid forhold til faren sin, så hun er veldig fleksibel når det gjelder å dele tid med Gavin - i ferier så vel som resten av året, legger kilden til.

Utroskapsrykter

Etter to tiår sammen gikk Gwen og Gavin hver til sitt i 2015. Det er aldri blitt bekreftet hva som var den egentlige årsaken bak det overraskende bruddet, men det tok ikke lang tid før utroskapsrykter begynt å svirre. Flere hevdet nemlig at Rossdale angivelig hadde hatt et årelangt forhold med barnas barnepike.

- Skilsmisse var helt det motsatte av hva jeg ønsket. Virkelig ... Men her er vi. Utenom død, tror jeg at skilsmisse er noe av det vanskeligste, mest smertefulle å gå gjennom, har Gavin tidligere fortalt, ifølge People.

Selv om han ikke spesifikt nevnte utroskapsryktene i intervjuet, erkjente han at det er mye han skulle ønske han hadde gjort annerledes om han kunne gå tilbake i tid.

De to artistene møttes allerede i 1995, og giftet seg to ganger i 2002; én seremoni ble holdt i London, den andre i Los Angeles.

- Vi hadde 20 år sammen og det i seg selv føles ganske utrolig. Det er en livstid. Jeg synes fremdeles at hun er fantastisk. Det var 20 nydelige år og vi har tre fantastiske barn. Det er mye som er positivt, og med tiden vil det bli mer og mer tydelig, sa rockeren videre.

Kun et par måneder etter de to gikk hver til sitt, fant Stefani lykken med «The Voice»-kollega Blake Shelton.

Vis mer

LES OGSÅ: Dette har de aldri gjort før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer