- Han synes det er stort å bli storebror

«Skal vi danse»- Nadya synes det er helt annerledes å bli mamma for andre gang.

MAMMA: Nadya Khamitskaya ble mamma for andre gang i desember. Dette synes hennes sønn var svært stort! Foto: Tor Lindseth
MAMMA: Nadya Khamitskaya ble mamma for andre gang i desember. Dette synes hennes sønn var svært stort! Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til fredag den 18.desember ble Nadya Khamitskaya (32) mamma for annen gang.

«Skal vi danse»-profilen annonserte nyheten på sosiale medier to dager senere, der hun introduserte datteren Evie for verden.

I sommer sa Nadya til Se og Hør at hun og forloveden, som begge har søsken, ville at Léon også skulle få oppleve søskenkjærlighet. Og treåringen har allerede ønsket lillesøsteren velkommen med åpne armer.

MAMMA I FULL FART: Proffdanser Nadya Khamitskaya og forloveden Mads A. Andersen fikk nesten sjokk over hvor raskt datteren Evie (t.h) kom til verden. Til venstre er hun på parketten i «Skal vi danse» med artist Eirik Søfteland i 2013.
MAMMA I FULL FART: Proffdanser Nadya Khamitskaya og forloveden Mads A. Andersen fikk nesten sjokk over hvor raskt datteren Evie (t.h) kom til verden. Til venstre er hun på parketten i «Skal vi danse» med artist Eirik Søfteland i 2013. Vis mer

- Han synes det er så stort å bli storebror. Han er veldig flink, og han synger for søsteren sin og passer på hele tiden. Det er veldig annerledes å få nummer to, for det å se den omsorgen og kjærligheten han viser er helt fantastisk, sier Nadya til Seoghør.no.

Hvem ligner Evie mest på, deg eller Mads?

- Det er litt vanskelig å si. Hun ligner mest på Léon, egentlig. Nå har alle besteforeldrene besøkt henne, men ingen blir enige om hvem hun ligner på. Hun var som en liten, fin gammel dame da hun kom, full av små rynker. Hun har superlange negler, perfekt manikyr.

- Og hun har så mye hår - hun kom med ferdig frisyre. Så hun er veldig jentete og fin og pen. Nå har de små rynkene begynt å strekke seg ut, så nå ser hun ut som en baby, hehe, legger Nadya stolt til.

Kan du fortelle litt om navnevalget?

- Før fødselen stod vi mellom to navn, men da vi fikk se henne var det sånn: «Det er en Evie, helt klart!». Vi ville ha et kort navn som er internasjonalt og ikke er så vanlig. Evie betyr «liv og livelig» og det er hun!

Sjokkerende rask fødsel

Den flotte proffdanseren hadde termin lørdag 19. desember, men allerede natt til fredag bestemte den lille piken seg for å melde sin ankomst. Og det i full fart!

DYKTIG: Nadya Khamitskaya og Roar Strand, under finalen av TV2-programmet Skal vi danse. Foto: NTB scanpix
DYKTIG: Nadya Khamitskaya og Roar Strand, under finalen av TV2-programmet Skal vi danse. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Forrige gang hadde jeg cirka ti timer med aktiv fødsel, men nå var det bare seks minutter på fødestua.

- Jeg var fullstendig i sjokk over hvor ekstremt fort det gikk, men jeg hadde modningsrier i to dager. Jeg var så usikker: Er det fødselen som har begynt eller er det bare kroppen som gjør seg klar? Da vi satte oss i bilen fra Nesodden begynte riene ordentlig. Så vi måtte bare håpe at vi rakk Ullevål i tide.

- Og vi rakk det akkurat, heldigvis! Jeg hadde på meg kjole under fødselen, de rakk bare å ta av meg sko og strømper, utdyper Nadya overfor Seoghør.no.

Danseren og designeren har fra før av sønnen Léon (3) med Mads A. Andersen. Nadya røper at Léon var med i bilen da forloveden kjørte henne til fødestua så raskt det glatte føret tillot det.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer