Paris Hilton og Carter Reum:

- Han støtter barnet økonomisk

Paris Hiltons nybakte ektemann har et «hemmelig» barn.

GIFTET SEG: Paris Hilton og Carter Reum ga hverandre sine ja torsdag. Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/NTB
GIFTET SEG: Paris Hilton og Carter Reum ga hverandre sine ja torsdag. Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist uke giftet Paris Hilton (40) seg med sin Carter Reum (40) i en overdådig seremoni i Bel Air i Los Angeles, California.

Til tross for at rikmannsdatteren har vært forlovet flere ganger, så er dette hennes første ekteskap. Det er det også for hennes nybakte ektemann.

Den norskættede stjernen har aldri lagt skjul på at hun også ønsker å bli mor og stifte familie med Reum.

I januar avslørte Hilton blant annet at hun har satt i gang prosessen med prøverørsbehandling. Dette er en type assistert befruktning der befruktningen skjer utenfor kroppen.

- Vi har valgt prøverørsbehandling så jeg har mulighet til å få tvillinger dersom jeg vil, fortalte hun i podkasten «The Trend Reporter with Mara», ifølge People.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

- Jeg tror virkelig at det å ha en familie og få barn er meningen med livet. Og jeg har ikke fått muligheten til å oppleve dette før nå, fordi jeg ikke følte at noen fortjente den kjærligheten fra meg, men nå har jeg endelig funnet en person som gjør det, delte hun videre.

«Føler seg avvist»

Nå kommer det frem for første gang at Carter Reum allerede har et barn.

Ifølge Page Six har entreprenøren en ni år gammel datter med den tidligere realitystjernen Laura Bellizzi, kjent fra «Secrets of Aspen». Bellizzi, som tidligere skal ha datet Mel Gibson (65), bor i California med datteren.

- Menneskene denne historien betyr noe for har visst om dette i ti år. Carter støtter barnet økonomisk. Selv om han ikke har et tradisjonelt far/datter-forhold med henne, så har han sørget for henne siden hun ble født og det kommer han også til å fortsette å gjøre, forteller Reums talsperson, ifølge Page Six.

En kilde nettstedet har snakket med sier at den lille jenta skal ha blitt «trigget» etter å ha sett dekningen av Hilton og Reums bryllup i media og nå «føle seg utelatt fra farens liv».

- Hun har også sett artiklene hvor Paris og Carter snakker om å starte familie sammen. Dette fikk henne til å føle seg veldig avvist og oversett. Hun ønsker å ha et forhold til ham, hevder kilden.

Videre legger kilden til at niåringen bare vil bli kjent med sin egen far og finne de forsvunnede brikkene i puslespillet sitt.

- Hun er i den alderen hvor identitet er utrolig viktig, og hvor barn ønsker å vite hvem de er og hvor de kommer fra. Det er viktig at han hjelper henne med det. Dette handler ikke om Reum eller Bellizzi, men om at barnet kan føle seg helt. Hun er en fantastisk liten jente som har masse kjærlighet å gi.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Åpen invitasjon

Kort tid etter nyheten om Reums barn kom uttalte Laura Bellizzi seg.

- Ingenting kompenserer for mangelen av begge foreldrene. Dette gjelder alle barn. Det krever en landsby for å oppdra flotte barn, uttaler hun til The Post, ifølge Page Six.

Videre forteller hun at både Reum, Hilton og familien deres har en åpen invitasjon hvis de ønsker å være en del av datterens liv. Ifølge Bellizzi har datteren et sterkt ønske om å møte faren sin.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Ifølge Page Six har realityprofilen også delt et håndskrevet brev med The Post fra datteren, hvor hun skriver at hun ønsker seg et forhold til faren sin.

«Hvis du velger å svare meg ville jeg blitt så glad», er blant det som står i brevet, ifølge Page Six.

Carter Reum har hittil ikke uttalt seg i etterkant av Bellizzis uttalelser.

LES OGSÅ: - Litt tettere enn jeg hadde trodd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer