BLE SPARKET I HODET: Alex Reid hevder han slo Dane Bowers (bildet) tre ganger i hodet med albuen, og sparket ham i knærne, før han avsluttet med et hodespark under fylleslagsmålet nyttårsaften. Foto: stella
BLE SPARKET I HODET: Alex Reid hevder han slo Dane Bowers (bildet) tre ganger i hodet med albuen, og sparket ham i knærne, før han avsluttet med et hodespark under fylleslagsmålet nyttårsaften. Foto: stellaVis mer

- Han stoppet etter et hodespark

Men Jordans muskel-kjæreste hevder det var han som var offeret etter fylleslagsmålet nyttårsaften...

SEHER.NO: Det var ikke bare nyttårsrakettene som smalt under nyttårsfesten til glamourmodellen Katie Price, da hennes kjæreste Alex Reid (34) endte kvelden med å slåss med hennes eks-kjæreste - den tidligere boyband-stjernen Dane Bowers.

Den profesjonelle slåsskjempen Alex Reid innrømmer i dag til avisen News Of The World at han i løpet av fylleslagsmålet blant annet plantet albuen sin tre ganger i hodet til Bowers, men hevder det var han som var offeret.

Reid hevder både han og Price - også kjent under modellnavnet Jordan - hadde gått og lagt seg da de ble vekket av en kranglevoren Bowers.


- Han hamret på soveromsdøren vår, og da sa han ville ut. Da jeg stormet mot ham gikk han ned trappen igjen og begynte å krangle med noen andre. Jeg tok på meg klærne og gikk ned for å prøve å roe ned stemningen, spesielt siden det var små barn i huset, sier Reid, som sammen med Bowers om kort tid skal delta i den britiske versjonen av realityserien "Big Brother".

Reid hevder at han flere ganger vennlig prøvde å skyve Bowers ut døra, men til slutt skal den tidligere Another Level-sangeren ha blitt så forbannet at han truet med å drepe muskelmannen.

- Jeg gikk løs på ham fordi jeg hadde fått nok. Jeg slo ham i hodet tre ganger med albuen, før jeg sparket ham i knærne. Men det som fikk ham til å stoppe var et hodespark. 

- Det som er synd er at det var masse vitner, som sikkert trodde det var jeg som startet. Men han provoserte meg, og er heldig som ikke er død, siden jeg hadde tatt noen drinker, sier Reid.

Dane Bowers - som skal ha blitt kraftig mørbanket, men elllers unngått alvorlige skader etter slagsmålet - har foreløpig ikke kommentert slagsmålet offentlig.

Produsentene av realityserien "Celebrity Big Brother" skal imidlertid bedt om begges versjon av episoden før de bestemte seg for å la begge to få beholde plassene sine i realityserien.

LES OGSÅ: Slo ned Jordans eks-kjæreste