- Han sto i med andre

Og den forsmådde skjønnheten har en krystallklar melding til kvinnene han sto i med...

FLØRTET: Travis skal ha fått masse romantiske mailer fra andre kvinner etter flystyrten. Foto: All Over Press
FLØRTET: Travis skal ha fått masse romantiske mailer fra andre kvinner etter flystyrten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Travis Barker (33) skal ha hatt romanser gående med andre kvinner mens han fortsatt var sammen med av-og-på-kjæresten Shanna Moakler (34).

Hun skal ha funnet en rekke intime meldinger som ble sendt til rockeren mens hun satt ved sengekanten hans etter flyulykken han var involvert i.

Paret ble skilt etter to års ekteskap i 2006 men fant sammen igjen i september 2008 da Blink-182-trommisen var nær ved å miste livet i en flyulykke.

Paret hadde planer om å gifte seg igjen, men forholdet endte i et dramatisk brudd tidligere denne uken. Paret kranglet så heftig at politiet måtte tilkalles.

Tidligere Miss USA, Playboy Playmate og Pacific Blue-skuespiller Shanna ble et kjent fjes i store deler av verden da hun spilte seg selv i tv-serien "Meet the Barkers" sammen med ektemann og Blink-182-trommis Travis Barker i 2005. 
 
Shanna hevder nå at årsaken til bråket og bruddet var at Travis skal ha vært involvert i andre kvinner mens de to fortsatt hadde et forhold.

På sin profil på nettsamfunnet MySpace skriver hun om den turbulente tiden etter flyulykken, i følge contactmusic.com.

- Etter at vi kom til Los Angeles og ble installert på et nytt sykehus, fant jeg en rekke romantiske eposter fra mange andre kvinner, noen kjendiser og noen jeg kjente fra før. Det knuste hjertet mitt, og til de kvinnene dette gjelder, dere burde skamme dere! skriver hun blant annet.
Barker og Moakler har barna Landon Asher og Alabama Luella sammen, i tillegg har hun datteren Atiana Cecilia med ekskjæresten Oscar de la Hoya.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hun var helt irrasjonell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer