- Han stjal showet

Romeo Beckham i ny reklamefilm for eksklusive Burberry. Se video!

TØFFING: Romeo Beckham for Burberry. Foto: Burberry / YouTube
TØFFING: Romeo Beckham for Burberry. Foto: Burberry / YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lille Romeo Beckham (10) har som kjent fulgt i mamma Victoria (38) og pappa Davids modellfotspor, og fronter eksklusive Burberrys seneste motekampanje.
 
Nå har Burberry sluppet reklamefilmen hvor 10-åringen leker seg foran kamera med kjente modeller som blant andre Cara Delevigne.

Burberrys pressetalsmann Christopher Bailey skryter, ifølge The Sun, hemningsløs av den unge guttens kameratekke:

- Han stjal showet! Årets kampanje lyses opp av energien fra våre unge modeller. Vi hadde det veldig moro under fotoshooten, og jeg tror det vises på bildene.

I den 1:18 minutter lange reklamefilmen ser man Romeo i diverse trendy antrekk mens han leker og morer seg omkring de «seriøse» modellene. For der de voksne modellene poserer med typiske modellutrykk, gliser 10-åringen med sitt sjarmerende store smil.

Videoen er filmet av den verdensberømte motefotografen Mario Testino, som har tatt de velkjente forlovelsesbildene av prins William (30) og hertuginne Kate (30) - i tillegg til bilder av vårt eget kronprinspar.

Dette er forøvrig ikke første gang Romeo sjarmerer oss i senk. Da han og hans to brødre Brooklyn (13) og Cruz (7) var med pappa David (37) på basketballkamp i L.A. i november lekte firerbanden seg foran paparazzifotografene.

Se reklamefilmen i videoen under!
 


LES OGSÅ: David Beckham blir flau når han ser sin egen boxer-reklame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer