- Han stakk fingeren langt opp i nesen min og smakte

Marion Ravn mener hun har en enda bedre historie om Tommy Lee enn sjekkehistorien.

IDOL-DOMMER: Marion Ravn var i 2011 dommer i TV 2-konkurransen «Idol». Foto: Stella Pictures
IDOL-DOMMER: Marion Ravn var i 2011 dommer i TV 2-konkurransen «Idol». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Marion Ravn (27) har tidligere fortalt offentlig om hvordan Pamela Andersons tidligere mann Tommy Lee (49) forsøkte å sjekke henne opp, da hun besøkte bandet hans, Mötley Crüe, i garderoben etter en konsert på midten av 2000-tallet.

Men til VG sier den tidligere M2M-sangeren og Idol-dommeren at det også skjedde mye annet minneverdig fra samarbedet med gutta i Mötley Crüe.

- Under 50-årsbursdagen til til Nikki (nå 53 år, red.anm) kom Tommy bort og stakk fingeren langt opp i nesen min, smakte på den og erklærte: Her er det ingen kokain, bare buser. Det er en enda bedre historie, forteller Marion Ravn til VG.

På sin nye låt «Colors Turn To Grey» og sitt kommende album samarbeider hun med eks-makker Marit Larsens eks-kjæreste Thom Hell (35).

- Når det gjelder Nikki Sixx så er det jo mye image. Han er jo pappa, låtskriver og produsent. Det var ikke så annerledes å jobbe med ham enn med Thom Hell, sier Marion Ravn til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sniffet kokain 20 meter fra Obama

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer