- Han spurte pappa om lov til å fri

Katarina Flatlands berømte far hadde en finger med i spillet da kjæresten hennes skulle fri.

SEOGHØR.NO: Mandag kveld er det premiere på «God Sommer Norge» på TV 2, hvor Katarina Flatland (26) og Fredrik Græsvik (49) er programledere.

Når Seoghør.no møter programlederduoen før premieren, avslører Katarina at da kjæresten hennes Harald Dobloug (27) fridde i april, hadde han gjort tradisjonelt forarbeid.

Som kjent er Katarina datter av TV-profilen Hallvard Flatland (59).

- Pappa ble jo ikke noe overrasket da jeg ringte hjem og fortalte det, for han hadde faktisk spurt om lov til å fri til meg, røper hun overfor Seoghør.no.

Se video øverst i saken!

Den avsløringen får programledermakker Fredrik Græsvik til å bryte inn.

- Oi, er han så gammeldags! En dag får jeg kanskje en sånn telefon jeg og, hvis noen skal be om min datters hånd, sier han.

- Ja, det er veldig koselig synes jeg! Jeg tror det var en hyggelig samtale, og det var ingen tvil om at han skulle få lov til å fri. Jeg tror han er en stor helt hos mamma og pappa, altså, legger Katarina til.

Saken fortsetter under bildet.

PROFILERT FAMILIE: Pappa Hallvard Flatland var med og støttet Katarina da hun deltok i «Skal vi danse» på TV 2 i fjor høst.  Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
PROFILERT FAMILIE: Pappa Hallvard Flatland var med og støttet Katarina da hun deltok i «Skal vi danse» på TV 2 i fjor høst. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Klarte ikke å svare

Selv om den vakre programlederen ikke vil røpe hva slags brudekjole hun ønsker seg, så er det én ting hun er sikker på.

- Det viktigste er at vi samler alle vi er glade i, så det blir en fest for oss og de vi er glade i. Men det blir nok et stort bryllup, sier hun.

Hun og forloveden har vært sammen i fem år, men Katarina trodde likevel at et giftemål var langt unna.

- Jeg trodde kanskje det var noen år til vi skulle gifte oss, men det var jo et øyeblikk jeg hadde ventet på. Det var veldig fint, og jeg er veldig glad han fridde da det bare var oss to til stede.

Saken fortsetter under bildet.

GOD SOMMER NORGE: Programledere Katarina Flatland og Fredrik Græsvik blir programlederduo i sommer.  Foto: God sommer Norge
GOD SOMMER NORGE: Programledere Katarina Flatland og Fredrik Græsvik blir programlederduo i sommer. Foto: God sommer Norge Vis mer

- Fikk du litt panikk?, skyter Fredrik Græsvik inn.

- Nei, men jeg ble faktisk så overrasket at det tok litt tid før jeg klarte å svare. Men jeg svarte selvfølgelig ja, sier en hoppende glad Flatland.

Katarina - som til høsten er aktuell med en ny sesong av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» - avslørte den gledelige nyheten på Instagram. Frieriet fant sted mens kjærsteparet var på ferie sammen i New York.

«Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann», skrev Katarina Flatland under bildet hun la ut.

Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann @haraldmd

A photo posted by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

«God sommer Norge» har premiere på TV 2 mandag klokken 20.00.

LES OGSÅ: Katarina Flatland er forlovet