- Han spurte om han kunne fri til henne

Kris Humphries spurte mamma Kardashian om lov før han satte seg ned på kne.

INVITERTE TIL FEST: - Kim og Kris skulle komme over til oss, ta del i middagsfesten, og fortelle hele historien til resten av familien, sier Kris Jenner om forlovelsen mellom datteren og Kris Humphries. Foto: All Over Press
INVITERTE TIL FEST: - Kim og Kris skulle komme over til oss, ta del i middagsfesten, og fortelle hele historien til resten av familien, sier Kris Jenner om forlovelsen mellom datteren og Kris Humphries. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uka kom nyheten om at  Kim Kardashian (30) - kjent fra realityserien «Keeping Up with the Kardashians» - har forlovet seg med kjæresten Kris Humphries (26). Nå avslører realitystjernens mamma at hun visste at det ville komme.

Kris og Bruce Jenner fant det nemlig ut bare få dager før frieriet fant sted.
 
- Han kom til meg og Bruce og spurte om han kunne få gifte seg med Kim. Måten han hadde tenkt til å fri på var bare så søt, sier Kris Jenner til People.

Humhries skal ha ventet - på knærne - i Kardashians soverom. I henden holdt han fire ord skrevet i roseblader: «Vil du gifte deg med meg?»

Ifølge nettsiden bestemte mamma Kris seg for å invitere til en felles middag for å feire forlovelsen - uten å avsløre den egentlige årsaken for resten av familien.
 
- Kim og Kris skulle komme over til oss, ta del i middagsfesten, og fortelle hele historien til resten av familien, forteller hun.
 
Søstrene Khloe og Kourtney Kardashian ble svært, svært overrasket da de hørte om romantikken som hadde utspilt seg.

- Vi hadde ingem anelse om dette! Vi ble begge veldig overrasket da Kim ved middagen kom ut med den store steinen og begynte å veive med hendene i lufta, avslører Kourtney Kardashian til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forlovet seg etter seks måneder  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer