- Han spurte moren hennes om lov før frieriet

Venner av stjerneparet avslører detaljer rundt forlovelsen.

SKAL GIFTE SEG: Benji Madden og Cameron Diaz. Foto: INFphoto.com
SKAL GIFTE SEG: Benji Madden og Cameron Diaz. Foto: INFphoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For noen dager siden skrev nettstedet UsMagazine.com at stjerneparet Cameron Diaz og Benji Madden har forlovet seg.

SPURTE MOREN: Benji skal ha spurt om velsignelsen til Camerons mor, Billie, før han fridde. Foto: ALL OVER PRESS
SPURTE MOREN: Benji skal ha spurt om velsignelsen til Camerons mor, Billie, før han fridde. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Nå skriver også People.com at det blir bryllup. Nettstedet har vært i kontakt med venner av Benji, som bekrefter forlovelsen.

- Det skjedde for noen få kvelder siden. Alle vennene hans er klar over nyheten og er glade på hans vegne, forteller en kilde til nettstedet.

Og rockestjernen skal ha gått for den tradisjonelle måten når han forberedte seg på frieri. Han spurte nemlig moren til Cameron om hennes velsignelse.

- Moren hennes er fan av ham, og hun ga ham sin velsignelse.


Stjerneparet fant hverandre i mai i år, og det tok ikke lang tid før de flyttet sammen i Camerons hjem i Beverly Hills.

- Han er mer tradisjonell enn henne, og ønsker å gifte seg før de stifter familie. Hun ønsker seg barn, men det er ikke så viktig om det skjer før de er gift, sier kilden til nettstedet.

Diaz har spilt i Hollywood-filmer som «Charlie's Angels» og «The Other Woman», og har også gjort suksess som modell. Benji på sin side er vokalist og gitarist i rockebandene Good Charlotte og The Madden Brothers.

Han er tvillingbroren til Joel Madden (35), som er gift med TV-stjerne Nicole Richie (33).

Diaz har tidligere vært kjæreste med artist Justin Timberlake (33), skuespiller og artist Jared Leto (42) og baseball-stjerne Alex Rodriguez (39).

LES OGSÅ: Cameron Diaz gifter seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer