PIZZA-SEX: Ifølge en 17 år gammel fan overtalte popstjernen henne til å utføre seksuelle handlinger samtidig som Arthur spiste pizza og så på fotball. Foto: REX/Steve Meddle/All Over Press
PIZZA-SEX: Ifølge en 17 år gammel fan overtalte popstjernen henne til å utføre seksuelle handlinger samtidig som Arthur spiste pizza og så på fotball. Foto: REX/Steve Meddle/All Over PressVis mer

- Han spiste pizza mens vi hadde sex

«X-Factor»-vinner lurte 17-åring.

SEOGHØR.NO: Popstjernen James Arthur (25) vant sangkonkurransen «X-Factor» i Storbritannia i 2012, og hadde stor suksess med hitlåten «Impossible». Sangeren har derimot ikke helt klart å beholde bakkekontakten etter den enorme suksessen.

Nå er sangeren midtpunktet for en ny stor skandale i England. Arthur skal, ifølge avisen The Sun, ha forført en 17 år gammel jente med flørtende meldinger, før han så dumpet henne etter at de to hadde hatt sex.

- Jeg er knust. Jeg forstår nå at han bare brukte meg. Han fikk meg til å tro at vi hadde noe spesielt sammen, men behandlet meg som et stykke kjøtt, sier den fortvilte 17-åringen Ellie Shepherdson til avisen.

- Det føltes virkelig som om vi var i et forhold. Alt det han sa, før vi hadde sex, fikk meg til å tro at det var seriøst. Nå innser jeg at han kun ville ha én ting - sex, fortsetter Ellie.

SANGSTJERNE: James Arthut vant i 2012 «X-Factor»-finalen i Storbritannia, men har i etterkant vært mer i avisene på grunn av de mange skandalene. Foto: REX/Brian J. Ritchie/Hotsauce/All Over Press
SANGSTJERNE: James Arthut vant i 2012 «X-Factor»-finalen i Storbritannia, men har i etterkant vært mer i avisene på grunn av de mange skandalene. Foto: REX/Brian J. Ritchie/Hotsauce/All Over Press Vis mer

James skal ha invitert Ellie til leiligheten sin i London etter flere flørtende meldinger, inkludert et intimt nakenbilde.

Men da Ellie ankom leiligheten, lot Arthur henne passe på hunden sin i syv timer, mens han var ute. Når han kom tilbake krevde han å ha sex med henne.

Ifølge Ellie skal popstjernen også ha overtalt henne til å utføre seksuelle handlinger på ham mens han spiste pizza og så på fotball.

Dagen derpå ble Ellie kastet ut av leiligheten og dyttet inn i en ventende taxi. James skal siden ha kuttet all kontakt, og nekter å svare på 17-åringens meldinger.

- Jeg har lyst til å advare andre jenter. James Arthur er ikke til å stole på. Hjertet mitt er knust. Han brukte flere uker på å sjarmere meg, men har ikke sendt meg en eneste melding etter vi traff hverandre og vil ikke svare på mine. Det er veldig dårlig gjort. Jeg kan ikke ta tilbake hva som har skjedd, og han bryr seg ikke.

PÅ BYEN: Popstjernen er kjent for å trives godt på de mange pubene i London. Foto: REX/London News Pictures/All Over Press
PÅ BYEN: Popstjernen er kjent for å trives godt på de mange pubene i London. Foto: REX/London News Pictures/All Over Press Vis mer

Arthur har tidligere insistert på at han har stor respekt for kvinner. Men Ellie er ikke den første kvinnelige fanen som får se en annen side av sangeren.

I mars lurte popstjernen 18 år gamle Danielle Withey til å ligge med ham etter flere uker med meldinger på telefon og på Twitter. Popstjernen fikk også Danielle til å legge ut for en flaske vin, uten å betale henne tilbake.

I mai ble «X-Factor»-stjernen avslørt som horekunde, da to prostituerte fortalte at de hadde utført seksuelle handlinger på ham. Popstjernen skal ha betalt rundt 10 000 kroner for tjenestene.

LES OGSÅ:  Valentinsdate på strippeklubb