<strong>NOMINERT:</strong> Atle Antonsen og Johan Golden er nominert til prisen «Årets radionavn» under Prix Radio. Stemme, det kan du gjøre på Seher.no.  Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
NOMINERT: Atle Antonsen og Johan Golden er nominert til prisen «Årets radionavn» under Prix Radio. Stemme, det kan du gjøre på Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer

- Han spiser opp barnevaktbudsjettet vårt

Johan Golden er noe kritisk til kameraten Atle Antonsens elleville premieredager.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag 30. september er det for niende gang klart for radioens svar på Gullruten, Prix Radio.

Totalt skal 16 priser deles ut, og på Seher.no kan du nå være med å bestemme hvem som skal få den gjeveste av dem, nemlig «Årets radionavn».

De nominerte er Morgenklubben m/Loven og Co, som går på Radio Norge, P4-programmet Misjonen v/Atle Antonsen og Johan Golden, Ronny Brede Aase og Live Nelvik i P3morgen, samt Viggo Valle på P1.

Til Seher.no forteller Johan Golden at han har svært lyst på en pris av dette kaliberet.
 
- Det betyr alt. Premien er en dab-radio, er det ikke det? Jeg har fått en slik tidligere også, men den ga jeg bort til produsenten. Her er det jo lytterne som stemmer fram vinneren da, og jeg må jo si at det er stas hvis det skjer, sier Golden til Seher.no.

Det finnes imidlertid en ting Golden og Antonsen angrer på. De to har nemlig ikke utnyttet den potensielle reklameverdien til fulle.

- Vi har ikke nevnt det på lufta, det burde vi jo egentlig gjort. Det er vel kanskje en dårlig vei å gå. Uansett, jeg skal ikke fortelle folk hva de bør stemme, men det er jo bra å bruke hodet da. Det er ingen vits å være en dust liksom...

Goldens kompanjong, Atle Antonsen, er for tiden svært opptatt med promotering av ulike prosjekter. Torsdag kveld var det premiere på TV-serien «Dag», der komikeren spiller en mislykket og ensom samlivsterapeut. Fredag har «Kong Curling» premiere på norske kinoer, og Antonsen står for både hovedrollen og deler av manus.

Og som om ikke det er nok, er det lørdag duket for humorshow i Oslo Spektrum, der Antonsen står på scenen sammen med Harald Eia, Bård Tufte Johansen og selveste John Cleese.

Det kan bli for mye også for Johan Golden og kona Tuva Hølmebakk.

- Det kan bli lange dager. Atle har jo gjort et kunststykke ved å legge tre premierer til en uke. Han spiser jo opp barnevaktbudsjettet til meg og kona. Men i denne tiden er det «Misjonen» som gjelder, mener den norske komikeren, som stiller opp for kompisen på de fleste av premierene.

- Jeg måtte jo se «Kong Curling». Og så må jeg jo se om John Cleese har blitt morsom igjen på lørdag, sier han lattermildt.

Johan Golden og Atle Antonsen traff hverandre for øvrig for første gang på en fritidsklubb tidlig på 1990-tallet, avslører han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stem på «Årets radionavn»!  Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Du kan stemme frem til 29. september

Radio Norge Morgenklubben m/Loven og Co.

Radio Norge Morgenklubben m/Loven og Co.

Stem

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.

Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Registrer deg og bli med i trekningen!

Informasjonen du sender inn benyttes kun i denne konkurransen.

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.

Navn:
Epost:
Mobilnummer:

Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Takk for din stemme, den er nå registert. Vi trekker vinnere etter 30. september!

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.

Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Du har allerede stemt.

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer