Han spiller VM - elskerinnen er i Big Brother

Coleen Rooney kan følge både den hun elsker aller mest og den hun liker aller minst på TV i sommer.

TV-TID PÅ EKTEMANNEN OG HANS ELSKERINNE: Britiske TV-seere benker seg for tiden foran skjermen for å se Wayne Rooney i fotball-VM. Samtidig viser Waynes tidligere elskerinne seg fram i Big Brother. Foto: FameFlynet
TV-TID PÅ EKTEMANNEN OG HANS ELSKERINNE: Britiske TV-seere benker seg for tiden foran skjermen for å se Wayne Rooney i fotball-VM. Samtidig viser Waynes tidligere elskerinne seg fram i Big Brother. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
JUBLET: Wayne Rooney bidro til Englands 1-1-mål mot Italia, men det endte til slutt med tap. Foto: REX/Kieran  McManus/BPI/All Over Press
JUBLET: Wayne Rooney bidro til Englands 1-1-mål mot Italia, men det endte til slutt med tap. Foto: REX/Kieran McManus/BPI/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den engelske fotballstjernen Wayne Rooney (28) markerte seg med en målgivende pasning i VM-kampen mot Italia forrige uke.

Det var Waynes første bidrag til Engelsk VM-scoring, og familien Rooney kunne slippe jubelen løs i en liten stund, helt til Italia til slutt stakk av med seieren.

Det var et skår i gleden for Wayne, kona Coleen og sønnene Kai Wayne og Klay.

Men det er ikke bare på banen herr og fru Rooney opplever problemer om dagen.

 I 2010 stod de prostituerte kvinnene Helen Wood og Jennifer Thompson for en av årets største utroskapsbomber i Storbritannia. Begge hevdet at de hadde sex med Wayne.

Og da Coleen og Wayne trodde saken endelig var ute av verden, sjekket Wood nylig inn i det britiske «Big Brother»-huset, fire år etter utroskandalen.

Episoden fikk Coleen til å raskt legge ut et symbolsk bilde på Twitter, der hun var tett inntil ektemannen.

«For seks år siden ble jeg mrs. Rooney. Gjennom alle de gode tidene, og også noen dårlige, er vi sterkere enn noen gang før», skrev hun til bildet.

Meldingen ble lagt ut mens Coleen fortsatt var i Storbritannia. Hun har i mellomtiden reist til Brasil for å støtte ektemannen fra VM-tribunene.

Etter at Wood hadde stått fram med sin historie i 2010, ble hun banket opp av en gjeng rasende Rooney-fans.

Gruppen - som skal ha bestått av to menn og sju kvinner - skal ha startet med å synge Rooney-sanger foran Wood, før en av kvinnene dyttet til henne med hodet.

Deretter skal Wood ha blitt slått i bakhodet, og sparket og tråkket på mens hun lå på bakken.

- Jeg prøvde å roe ned situasjonen, men klarte det ikke, sa Wood til The Sun.

LES OGSÅ: Rooneys elskerinne slått til blods

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer