- Han spiller meg i søvn

Alexander Rybaks kjæreste blir trollbundet av Eurovision-vinnerens musikalske ferdigheter, også på hjemmebane.

FORELSKET: Alexander Rybak synes det var godt å ha kjæresten Julie Gaarud Holm i salen under premieren på sommershowet «Entertainer». Foto: Tore Skaar, Se og Hør
FORELSKET: Alexander Rybak synes det var godt å ha kjæresten Julie Gaarud Holm i salen under premieren på sommershowet «Entertainer». Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  I vinter forelsket Alexander Rybak (30) seg, etter å sett Julie Gaarud Holm (22) på dating-appen Tinder.

Siden den gang er paret kommet hverandre svært nær, og onsdag satt Julie i salen da kjæresten inviterte til show-premieren «Entertainer» på Bølgen kulturhus i Larvik.

– Jeg er kjempestolt av Alexander, han imponerte meg veldig! skryter Julie.

Natta-sanger

Til Se og Hør forteller Julie at hun lar seg trollbinde av kjærestens musikkferdigheter, og at hun stadig blir underholdt også på hjemmebane.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Alexander Rybak. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Alexander Rybak. Foto: Se og Hør Vis mer

– Jeg får masse underholdning hjemme. Alexander synger og danser, og det er aldri et kjedelig sekund. Det hender til og med at han spiller meg i søvn!

Tidligere har Rybak røpet at han skrev sangen «I came to love you» til sin nye kjæreste.

- Tidligere har mine kjærlighetssanger vært litt «bitter sweet» - om noen man ikke får, eller gjerne skulle hatt. Det har alltid vært en «hake» ved dem, men denne sangen er bare pur kjærlighet til Julie, sa Rybak til Se og Hør i juni.

Lynnedslag

Under showet i Larvik ble Alexander Rybak utsatt for en skremmende opplevelse, da lynet slo ned i kulturhuset midt under forestillingen.

- En herlig kveld, dessverre ble vi sabotert av et lynnedslag og måtte bruke reserve-lyd og lys, fortalte Alexander i sin tale etter showet.

- Det gikk veldig inn på meg, og jeg hadde ikke klart det så bra uten kjæresten min Julie, sa Rybak som også følte mye varme fra salen.

ELEKTRISK STEMNING: Alexander Rybak måtte improvisere da lynet slo ned i kulturhuset i Larvik under showet «Entertainer». Foto: Tore Skaar, Se og Hør
ELEKTRISK STEMNING: Alexander Rybak måtte improvisere da lynet slo ned i kulturhuset i Larvik under showet «Entertainer». Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

Likevel leverte den garvede artisten et forrykende sceneshow med musikk, sang og humor i skjønn forening, og det var nok få i publikum som fikk med seg dramaet som omga dem.

Rybak fikk også god støtte på scenen av Sofie Bjerketvedt (29) og Heidi Ruud Ellingsen (30). Sistnevnte venter sitt første barn med skuespillerkjæresten Mads Ousdal (45), men lot ikke det sette stopper for et intenst sceneshow med sang, dans og stepping.

LES OGSÅ: Rybak skrev romantisk sang til kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer