BLE SPARKET I SKRITTET: Tine Helene Valle sier til Seher.no at hun har blitt redd for å gå alene på byen i Oslo etter at hun som 17-åring opplevde å bli sparket i skrittet av en utenlandsk mann. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
BLE SPARKET I SKRITTET: Tine Helene Valle sier til Seher.no at hun har blitt redd for å gå alene på byen i Oslo etter at hun som 17-åring opplevde å bli sparket i skrittet av en utenlandsk mann. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Han sparket meg i skrittet

Paradise-Tine ble angrepet på byen.

SEHER.NO: Glamourmodellen Tine Helene Valle (23) er vant til intriger i TV3-realityserien «Paradise Hotel», men dramatikken på skandalehotellet blekner imidlertid mot det hun selv har opplevd på et av Oslos utesteder.

Den barmfagre blondinen sier til Seher.no at hun har fått en varig skrekk for å gå alene på byen etter at hun uten forvarsel ble sparket i skrittet av en mann.
 
- Jeg var 17 år, da jeg så eks-typen til en venninne av meg stå og krangle med en sint, utenlandsk mann. Da jeg gikk bort til de for å prøve å megle, svarte den utenlandske mannen med å sparke meg hardt i skrittet.

En gråtende Tine ble fraktet til sykehus hvor hun måtte sy tre sting. Den smertefulle opplevelsen sitter fastbrent i hukommelsen, og Paradise-deltakeren sier hun fortsatt er preget av episoden i dag.

- Jeg fikk angst i ettertid. Man vet jo aldri hva som kan skje, og jeg er jo ikke den største jenta av vekst.

Tine sier angriperen senere ble straffet med 14 dager ubetinget fengsel og bot, etter at hun anmeldte saken.

Angrepet er ikke den eneste gangen modellen har opplevd ubehagelige episoder i Oslos natteliv. 

I mars fortalte Tine til Seher.no at hun ble befølt av en gift Tippeligaspiller på byen rett før hun dro til Mexico for å bli med på «Paradise Hotel».

- Det var ikke noe hyggelig opplevelse, spesielt siden han var gift. Jeg kunne tydelig se gifteringen på hånden hans, sier Tine om mannen som har flere sesonger bak seg på høyeste nivå i norsk fotball.

Til tross de ubehagelige opplevelsene er imidlertid Tine fast bestemt på at hun ikke vil la seg skremme fra å dra på fest i hovedstaden.

- Jeg drar fortsatt på byen i Oslo, men går aldri ut alene lenger. Og jeg vil tenke meg godt om før jeg går bort til noen på den måten igjen, sier hun til Seher.no.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette skjedde egentlig på Paradise-soverommet