Alexandra Joner:

- Han som har hatt mest spenn

Å starte på bar bakke etter ti år med en viss livsstil - mens alle ser på, har vært noe av det tøffeste for influenseren.

BRUDD: «Oversårbart» beskriver influenser Alexandra Joner det som, å skulle starte på bar bakke etter samlivsbruddet, mens hun følte at alle så på henne. Her avbildet med ekskjæresten Runar Vatne i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

BRUDD: «Oversårbart» beskriver influenser Alexandra Joner det som, å skulle starte på bar bakke etter samlivsbruddet, mens hun følte at alle så på henne. Her avbildet med ekskjæresten Runar Vatne i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Vis mer
Publisert

Det var i slutten av mars det ble kjent at artist og influenser Alexandra Joner (33) og investor Runar Vatne (49) hadde gått fra hverandre, etter ti år som kjærester.

Joner er for tiden aktuell både i «Bloggerne» og ikke minst i «Skal vi danse», der mange har henne som favoritt til å vinne hele skiten. En av dansene hun framførte i programmet, handlet nettopp om bruddet.

DANSEPARTNER: Alexandra Joner sammen med dansepartner Ole-Thomas Hansen. Foto: Jesper Malthus-Andersen / TV 2
DANSEPARTNER: Alexandra Joner sammen med dansepartner Ole-Thomas Hansen. Foto: Jesper Malthus-Andersen / TV 2 Vis mer

I den nye podkasten «Not Your Babe med Alex & Helle», som Joner har startet sammen med venninnen Helle Nordby (29), blir samlivsbruddet igjen et tema.

- Jeg trodde jeg var ferdig, sier Joner, mens hun kjemper med tårene.

Så forklarer hun hvorfor hun og ekspartneren valgte å holde bruddet hemmelig i en måneds tid, før de offentliggjorde det.

UNNLOT SANNHETEN: Alexandra Joner blir nødt til å holde følelsene i sjakk etter å ha gått gjennom et samlivsbrudd samtidig som den nye jobben hennes i P5 skulle begynne. Video: Rød Løper / TV 2 Play. Vis mer

Oversårbart

- Det var mitt valg at det skulle være hemmelig rett og slett fordi at, for helt åpenbare grunner, det var jeg som måtte flytte ut og finne et nytt sted å bo, sier Joner.

Før hun fortsetter understreker hun at hun ikke snakker så mye om bruddet, og at hun har det veldig bra mellom slagene.

- Det er noe veldig sårbart ved at … Alle vet jo det, at i vårt forhold så er det han som har hatt mest spenn. Det vet vi alle. Så det føles veldig sårbart å begynne helt på nytt.

- Å få en helt ny livsstil når hele livet mitt har vært på en viss måte i ti år, og at jeg skal finne ut av alt det, mens jeg føler at alle ser meg. Å skulle være med på den reisen føltes oversårbart, når man i tillegg har kjærlighetssorg fordi man har gjort det slutt.

TÅREVÅTT: Alexandra Joner deler åpent om tiden rett etter bruddet med ekskjæresten Runar Vatne. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

Ute og titter

Joner har flere ganger vært åpen om hvor tungt samlivsbruddet har vært.

Til Se og Hør fortalte hun tidligere i høst om hvor glad hun var for deltakelsen i «Skal vi danse»

- Jeg er veldig glad for at dette ble et sånt koselig høstprosjekt. At jeg har noe å glede meg til nå i høst ... Det er litt mentalt fantastisk for meg skal jeg innrømme, sa hun den gangen.

PRESS: Alexandra Joner er oddsfavoritt i årets «Skal vi danse». Dette synes hun om favorittstemplet. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch. Vis mer

Til Se og Hør understreket hun også at hun nå ser fremover. Spørsmålet om hvorvidt hun har begynt å date igjen møtte hun med latter.

- Ja, altså: Jeg er jo ute og titter.

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: Ny lykke for kjendisparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer