I KONFLIKT: Etter at Eli Hagen gav ut sin kontroversielle bok om ektemannens politiske kolleger og motstandere i 2006, uten at han hadde tatt seg tid til å lese den først, var det en isfront mellom ektefellene i flere uker. Fredag gjestet de «Senkveld». Foto: Stella Pictures
I KONFLIKT: Etter at Eli Hagen gav ut sin kontroversielle bok om ektemannens politiske kolleger og motstandere i 2006, uten at han hadde tatt seg tid til å lese den først, var det en isfront mellom ektefellene i flere uker. Fredag gjestet de «Senkveld». Foto: Stella PicturesVis mer

- Han snakket ikke til meg på tre uker

Eli Hagen forteller hvordan det gikk da hun virkelig overrasket Carl I. Hagen...

SEOGHØR.NO: Eli (65) og Carl I. Hagen (69) er fortsatt med i «Skal vi danse», men ikke alt i det profilerte parets ekteskap har vært en dans på roser.

Selv om det nok oftest er den tidligere FrP-lederen som har skapt harme hos sin kone, er det ikke tvilv om at Eli selv også har gitt ektemannen noen overraskelser.

I 2006 gav hun nemlig ut boka «Gift med Carl - Elskerinne, sekretær og hustru», der hun skrev rett fra levra om ektemannens ulike politiske kolleger.

Som Hagens sekretær fikk hun muligheten til å titte inn i norsk politikk fra sin plass på forværelset og gjøre seg noen skarpe tanker.

- Det var en del ting jeg skrev i den boka som jeg angrer på. Jeg kunne kanskje utelatt et par ting, innrømmer Eli Hagen overfor Dagbladet Magasinet.

FYRIG: Eli Hagen omtaler seg selv som en kruttønne. På danseparketten har hun også vist seg som et fyrverkeri med partner Bjørn Holthe. Foto: Stella Pictures
FYRIG: Eli Hagen omtaler seg selv som en kruttønne. På danseparketten har hun også vist seg som et fyrverkeri med partner Bjørn Holthe. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men det var altså ikke bare politikere fra andre partier som sperret øynene opp over den kontroversielle boka.

- Carl var virkelig rasende. Jeg hadde bedt ham lese gjennom, mange ganger, men han tok seg aldri tid. Da jeg så kom hjem fra «Skavlan», seint om kvelden, etter å ha snakket om boka og han hørte hva som sto i den, da var han i harnisk! Jeg tror det gikk tre uker uten at han snakket til meg, avslører hun i portrettintervjuet.

- Og han er ellers den av oss som alltid er sindig, påpeker Eli Hagen overfor avismagasinet.

Om Eli og Carl I. Hagen fortsatt vil bli å se på samme parkett med hver sin partner fremover også, kan du finne ut i kveld. Tredje program av høstens «Skal vi danse» sendes på TV 2 fra klokken 19.30 lørdag.

LES OGSÅ: - Det er et svært personlig valg